Anime Cosplay LOL Real Rănit Trupa Yasuo Pantofi de Halloween Scurt Punk Cizme Un Anime Cosplay LOL Real Rănit Trupa Yasuo Pantofi de Halloween Scurt Punk Cizme Un Anime Cosplay LOL Real Rănit Trupa Yasuo Pantofi de Halloween Scurt Punk Cizme Un Anime Cosplay LOL Real Rănit Trupa Yasuo Pantofi de Halloween Scurt Punk Cizme Un

Anime Cosplay LOL Real Rănit Trupa Yasuo Pantofi de Halloween Scurt Punk Cizme Un

221.26lei
In stoc
z75513

 • Tip De Sursă: Anime
 • Caractere: yasuo
 • Sursa: lol
 • Gen: Unisex
 • material: Piele artificiala
 • Utilizare Specială: Costume
 • Numele Departamentului: Adult

 • Aceasta este dimensiunea Chinez ,aveți nevoie pentru a verifica acest lucru cu atenție și alege marimea potrivita !

  Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări despre dimensiuni disponibile.

  Pachetul Include: pantofi de Transport maritim 1. Elementele sunt expediate numai după ce s-a primit PLATA. 2. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii. 3. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Întoarce 1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru. 2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom da cumpărător o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. 3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Feedback-ul Ne va lăsa feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru tine după ce am terminat de tranzacție.Am aprecia dacă ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele de pe DSR.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu produsul și serviciul nostru, pls contactati-ne prin mesaj, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face dreptate.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul rău.Cred că ne putem rezolva problemele.Bun commuincation va aduce fiecare alte caldura.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.

  Etichete: lol cosplay oameni, valorant lol cosplay, nico lol cosplay, rucsac breloc, yasuo, tenkeyless, league legenda irelia cosplay, lol cosplay irelia, janna, gel de sprijin.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare