Nou&original M67741L

Nou&original M67741L

50.10lei
In stoc
z110503

 • Origine: KR(de Origine)
 • Numărul De Model: M67741L
 • Nume De Brand: WSMY
 • Compatibil Marca/Model: NICI unul

 • Bine ati venit la magazinul nostru!

  Prieten Drag,

  Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.

  Dacă orice alte cerințe care alți furnizori și noi nu apare în Zzum.ro ,plz contactati-ne pentru a face un nou link pentru tine.

  Pentru că încă avem mari inventar nu a încărca în Zzum.ro.

  Compania noastra a face cu componente electronice mai mult de 20 de ani în demestic piață.Din 2006,începem să exportăm produsele noastre să overea.Am operează cu un simplu, dar puternic Filosofie:ldquoWhat este important pentru fiecare client este important pentru Liheng Technology (HK) CO.,LTD.

  Perioada de garanție este de 3 Luni.

  Plata

  Atunci când cumpără de pe Zzum.ro, plățile dvs. sunt protejate prin Escrow.Urmăriți comanda la orice etapă de livrare on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii.Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse.

  Termenii de livrare

  Pentru a garanta timpul de transport maritim și de siguranță de livrare, suntem DOAR în măsură să navă element de țări

  enumerate în Transport și Ambalare.

  Garanție

  3 Luni Garantie.Cumpara cu incredere!

  Feedback-ul:

  Dragi Cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

  Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

  Contactați-ne:

  Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

  Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

  Sperăm că toată lumea are o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit să vină viitoare!

  Etichete: m 57726, 12 booster, m67742, 40a breaker, reglabile dc power supply kit, m67749h, m57727, vnh2sp30, p60nf06l, 220v 3000w.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare