Aoweziic noi de originale importate OPA140AIDR OPA140A OPA140 OPA1602AIDR OPA1602A O1602A OPA1611AIDR OPA1611A OPA1611 POS-8 Aoweziic noi de originale importate OPA140AIDR OPA140A OPA140 OPA1602AIDR OPA1602A O1602A OPA1611AIDR OPA1611A OPA1611 POS-8

Aoweziic noi de originale importate OPA140AIDR OPA140A OPA140 OPA1602AIDR OPA1602A O1602A OPA1611AIDR OPA1611A OPA1611 POS-8

66.80lei
In stoc
z108259

 • Compatibil: Consola De Joc
 • Disiparea De Putere: Standard internațional
 • Nume De Brand: Aoweziic
 • Numărul De Model: OPA140AIDR OPA1602AIDR OPA1611AIDR
 • Starea: noi
 • Compatibil Marca/Model: NICI unul
 • Cerere: Calculator
 • Tip: Conduce IC
 • Temperatura De Operare: Standard internațional
 • Tensiune De Alimentare: Standard internațional

 • Draga CustomerStill au prea multe piese(Mari Inventar) 。nu pot Incarca toate părțile。Dacă nu ai găsit părți din magazinul nostru sau Zzum.ro。Vă rugăm să ne contactați pentru anchetă 。putem cita și a creat un link pentru tine。

  Lista LM Model Meciuri Server Pași:

  (1) Contactați serviciul clienți și trimite BOM-(lista de produse)。

  (2) Interogare model (BOM raportul are nevoie pentru a edita produsului și cantitatea interogate)。

  (3) Specifică prețul și calitatea produsului instrucțiuni pentru obținerea de produse 。

  (4) se Adaugă coș de cumpărături de plată, plăți directe。De asemenea, puteți să faceți clic ,pentru a răspunde rapid。

  Cald rgds 。

  Vânzător Memento Cald: ca urmare a ajustării de costurile de transport, pentru a facilita cumpărători pentru a economisi costurile de transport.Am reglați canalele de livrare a produselor noastre.

  De exemplu, există trei categorii:

  (1) Pentru comenzi de 1 $la $4.99, ne va da cumpărătorului economice logistică, și implicit canal de livrare este Yanwen Economice Poșta logistică.Timpul de livrare este de 50 la 90 de zile.În cazul în care cumpărătorii trebuie să completeze informațiile de urmărire, ei pot alege standard de logistică.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

  (2) Pentru comenzi de $5 la $10, ne va da cumpărătorului standard de logistică.Implicit canal de livrare este China Post Aer Înregistrat Mail logistică.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

  În cazul în care cumpărătorii au nevoie de alte convenabil informații de urmărire, ei pot alege alt standard de logistică (28-50 de zile de la livrare) si rapid logistica (7-22 zile de la livrare).

  (3) Pentru ordinele de peste $11, va vom oferi cumpărătorului, cu standard de logistică.Implicit canal de livrare este Zzum.ro Standard de Transport maritim logistica.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

  Acest Zzum.ro Standard de Transport maritim logistica este asigurată de platforma cu livrare rapida viteză și de înaltă securitate.În cazul în care cumpărătorii au nevoie de alte convenabil informații de urmărire, ei pot alege alt standard de logistică (28-50 de zile de la livrare) si rapid logistica (7-22 zile de la livrare).

  (4) Brazilian Livrare Express Logistics Canal.Implicit canal de livrare este EMS logistică.Ca urmare a modificărilor în Brazilian a politicii vamale.Brazilian cumpărători nevoie de un oficial numele companiei și un oficial vamal numărul.Livrare pot fi trimise la EMS logistică.În cazul în care cumpărătorul nu îndeplinește aceste cerințe, nu sunt conforme cu politica vamală.Cumparatorii pot alege standard de logistică.Standard de logistică respectă Brazilian individuale numele cumpărătorului achiziționarea de produse.Implicit canal de livrare pentru alte țări este rapid logistică.Special țările nevoie de taxe vamale numere.Va vom contacta cumpărători pentru a oferi taxe vamale numere.

  Aoweziic materii prime Co., Ltd.

  =Despre noi obiective=

  Suntem lider de piață în online e-distribuitori și BOM soluții.

  Dacă achiziționați o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați, și vă va oferi un preț favorabil.

  Dacă nu puteți găsi produsul care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un citat, de a ne oferi one-stop de servicii de achiziții publice.

  Aoweziic materii prime Co., Ltd.

  se ocupă în principal cu rezistențe, condensatori, tranzistori, memorie chips-uri, chips-uri de comunicare, de înaltă frecvență RF și alte produse high-end.Tenet noastre este furnizarea de materii prime și primul serviciu de onestitate.Compania în Huaqiang de Nord, fondată de 10 ani, Internetul are un sistem puternic de producător în aprovizionare și agent de vânzări.

  =Plata=

  1. Înainte de a face o plată, asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil.

  2. Toate plățile trebuie să fie lichidate în termen de 7 zile de la primirea articolului.Dacă într-adevăr nu poate plăti, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să rezolve problema.

  3. Dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la detaliile proiectului, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine.

  =Transport=

  1. Putem livra produsul la lume.

  2. Zzum.ro fără griji de logistică - standarde,DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post sunt disponibile.Prietenii din Brazilia.Din cauza nivelului ridicat de vămuire condiții de DHL, FedEx, TNT si UPS în Brazilia vamale, este dificil de a șterge vamale.Vânzătorii pot alege EMS.EMS logistica este mai ușor să treacă vama în Brazilia.

  3. După ce a primit plata, elementul va fi trimis în termen de 3 zile.

  4. Atunci când efectuați o plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte.

  Etichete: brand caz telefon, zgomot redus op, opa145, apple coajă de telefon mobil, opa4140, coreea de sud, preamplificator opa2134, dac căști opa1622, dip opa1611, caz iphonex.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare