Ce trupă îşi face Juventus! O nouă lovitură, după Alvaro Morata. Cum arată echipa de vis a lui Pirlo

Distribuie acest articol:

Juventus este gata să dea două lovituri pe piaţa transferurilor. Alvaro Morata a sosit la Torino, va face azi vizita medicală, după care va fi oficializat împrumutul pe un an de la Atletico MadridAlex Telles, de la Porto, este aşteptat şi el la campioana Italiei.

Alvaro Morata a sosit la Torino şi va semna cu Juventus

Alvaro Morata va fi împrumutat un sezon la Juventus, pentru 9 milioane de euro. Bianconerii au şi opţiunea unui transfer definitiv în vara viitoare, pentru 45 de milioane de euro. 

Atacantul de 27 de ani va reveni astfel la Juventus, grupare pentru care a mai evoluat între 2014 şi 2016 şi la care a reuşit să înscrie 27 de goluri în 93 de partidei.

După plecarea lui Higuain la Inter Miami, Juventus a purtat negocieri cu Luis Suarez (Barcelona) şi Edin Dzeko (AS Roma), însă, în cele din urmă s-a hotărât asupra lui Alvaro Morata (Atletico Madrid).

Atacantul spaniol a mai evoluat alături de Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

Şi Alex Telles este aşteptat la Juventus

Pe lângă Morata, Juventus este gata să dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor în această săptămână. Record scrie că fundaşul stânga brazilian este dorit insistent de Andrea Pirlo, iar „Bătrâna Doamnă” pare să-i fi luat faţa lui Manchester United în cursa pentru semnătura fotbalistului.

Juventus îl are în banda stângă a defensivei pe Alex Sandro, un alt internaţional brazilian, dar îl vede pe Alex Telles fotbalistul perfect pentru noua „eră” în care a intrat echipa.

În vârstă de 27 de ani, Alex Telles e cotat de transfermarkt la 40 de milioane de euro, dar mai are contract cu Porto până în 2021, astfel că va putea fi cumpărat pe o sumă mult mai mică.