Ce au scris italienii despre Simona Halep, după ce sportiva noastră le-a învins favorita

Distribuie acest articol:

Ce scriu italieni după Simona Halep – Jasmine Paolini

Sportiva din Italia i-a pus probleme în unele momente campioanei noastre, însă Simona Halep a reuşit să treacă mai departe în minimum de seturi. 

Jurnaliştii italieni au scris că favorita lor a avut o şansă de care nu a ştiut să profite, într-un meci în care Simo nu s-a ridicat la un nivel înalt.

„Simona Halep a jucat slab, dar Paolini nu a profitat”, au titrat cei de la livetennis.it.

„Halep a nu a părut în apele ei, dar Paolini a arătat un joc foarte slab în momentele decisive ale fiecărui set. Jasmine nu a dat niciodată senzația că poate face ceva în fața fostului număr unu mondial. Aceasta, deși a avut un joc destul de rutinat, a fost în siguranță în toate momentele”, au mai scris jurnaliştii italieni.

Simona Halep, de neoprit după reluarea tenisului

Simona Halep a obţinut, în faţa Jasminei Paolini, cea de-a 6-a victorie consecutivă de la reluarea tenisului după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

Mai mult de atât, în această perioadă campioana noastră nu a pierdut nicio partidă şi a reuşit să se impună în turneul de la Praga, în luna august. 

După eşecul din semifinalele Australian Open, în faţa Garbinei Muguruza, Simona Halep are nu mai puţin de 10 victorii consecutive şi se află într-o formă de invidiat.

Simona Halep – Dayana Yastremska, în optimi la Roma, LIVE la Digi Sport

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe tânăra Dayana Yastremska, sportivă considerată una dintre cele mai talentate din „noul val”.

În vârstă de 20 de ani, ucraineanca se află pe locul 29 WTA și are deja trei titluri de WTA câștigate, la Hua-Hin, Strasbourg și Hong Kong. La turneele de Grand Slam, Yastremska a obținut cea mai bună performanță în 2019, când a ajuns în optimi la Wimbledon.

Halep şi Yastremska se vor întâlni pentru prima dată la simplu.

Meciul Simona Halep – Dayana Yastremska se va disputa vineri, 18 septembrie, la o oră care va fi anunțată ulterior și va fi în direct la Digi Sport.

  • Simona Halep a mai jucat două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei