Horoscop zilnic: miercuri, 12 august. Fecioarele au probleme în dragoste

Distribuie acest articol:

ZZum.Ro îți aduce horoscopul de miercuri, 12 august, o zi ce se anunță destul de dificilă, mai ales dacă ne raportăm la viața profesională. Deși ești cu gândul la vacanță, trebuie să te concentrezi pentru a duce la bun sfârșit un proiect cât se poate de important.ADVERTISEMENT

Nu uita, de el depinde cariera ta și, în plus, nu ar fi  indicat să-i dezamăgești pe toți cei care au avut încredere să îți acorde o asemenea șansă. Ai toate calitățile necesare, trebuie doar să te aduni și să pui osul la treabă.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, pregătește-te pentru necazuri în relația cu persoana iubită. O problemă aparent minoră declanșează un conflict ce pare că nu se va limpezi prea curând. Încearcă, totuși să ai răbdare și să asculți cu atenție ce are de spus.ADVERTISEMENT

Berbec

Intuiția ar trebui să te ajute să treci peste încurcăturile de azi sau măcar să te susţină să le înţelegi mai bine. Eşti foarte emotiv şi tensionat, tocmai când rudele se decid să plece fără tine la prieteni! „Revoluţii” originale seara în familie!

Taur

Ieși în evidenţă prin capacitatea de a analiza cu minuţiozitate toate detaliile unor probleme financiare pe care se pare că nu le-a înţeles nimeni din anturajul profesional ori chiar familial. Seara, propui foarte multe soluţii pertinente anturajului.CITEȘTE ȘI:

Gemeni

Ai aşteptat cu nerăbdare să se schimbe câte ceva în viaţa ta şi acum parcă eşti prins într-un vârtej din care nu mai poţi scăpa. După-amiază, partenerii amabili şi înţelegători te ajută să vezi toate şansele şi să o alegi chiar pe cea mai potrivită.

Rac

Legăturile de rudenie se dovedesc şi astăzi foarte folositoare, dar îţi este oarecum interzis să faci promisiuni în locul altor persoane. Pentru unii nativi apar noi posibilităţi de afirmare ori chiar noi joburi deosebite. Libertate totală de limbaj.ADVERTISEMENTCITEȘTE ȘI:

Leu

Te trezeşti că nu îţi mai poţi lua gândul de la un bun prieten care nu reuşeşte să-şi găsească „jumătatea” şi doreşte să nu mai fie burlac. Nu este exclus să uiţi de cadourile pentru cei din familie, tot încercând să-i stabileşti o întâlnire amoroasă!

Fecioară

Persoana iubită nu poate înţelege de ce te grăbeşti să depăşeşti nişte etape care ar fi trebuit să îţi atragă atenţia de abia luna următoare. Conflictul reînvie neînţelegeri mai vechi şi nu reuşeşti să o linişteşti prin glume ori prin cadouri scumpe.ADVERTISEMENT

Balanță

Este de preferat să nu refuzi niciun cadou oferit de persoana iubită, chiar dacă implică pentru început deplasări scurte şi multe. Viaţa personală nu îţi oferă ceea ce doreşti, aşa că preferi să munceşti mai mult. Seara, discuţii în contradictoriu.

Scorpion

O dorinţă mai veche devine realitate şi poţi afirma că ţi-ai văzut visul cu ochii. Eforturile tale sentimentale încep să-şi arate roadele, dar nu ai cum să te eliberezi pentru a sta cu cei dragi în weekend. Situaţie familială devine cam încurcată.

Săgetător

O aventură sentimentală se înfiripă pe neaşteptate şi nu scapi de ceea ce doreai, adică de bunăvoinţa şi indiscreţia anturajului. Creativ, politicos şi foarte expansiv, îi influenţezi pe toţi cei din anturaj prin exuberanţă şi lipsă de prejudecăţi.

Capricorn

Este posibil să fii anunţat că vei primi musafiri de departe pentru o perioadă mai lungă de timp şi imediat te simţi terorizat. Încerci să trezeşti interesul celor dragi pentru a fi ajutat cu pregătirile specifice, dar nimeni nu te ascultă cu bunăvoinţă.

Vărsător

Insişti în continuare să îţi găseşti un partener de cuplu mai sobru, pe care să te poţi baza în orice situaţie. După-amiază, flirtezi cu persoane prea tinere să îţi înţeleagă aspiraţiile afective. Seara, îi faci confidenţe unui amic cam nefericit.

Pești

Doreşti să oficializezi o relaţie, care poate a fost doar amicală, fără obligaţii până acum. În familie, atmosfera este din ce în ce mai calmă, iar calităţile îţi sunt recunoscute de demult. Totuşi, starea de îngrijorare persistă şi îţi tulbură reacţiile.