Horoscop 6 august 2020

Distribuie acest articol:

Horoscop zilnic: joi, 6 august 2020, de la zodie la zodie
Berbec
De mult simți nevoia să te implici într-un proiect care să te reprezinte în totalitate. Acum este momentul să profiți de creativitate și să dai frâu liber imaginației. Nu știi niciodată ce afacere de succes poate ieși.

Taur
Pune mai mult suflet în ceea ce faci și rezultatele nu vor întârzia să apară. Crede în ideile care-ți trec prin minte și pune-le în practică. Nu le ține ascunse într-un sertar, ai încredere mai multă în tine.
Gemeni
Ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită. Trebuie să fii la locul potrivit, ieși mai mult din casă. În ritmul ăsta vei rămâne singur și neconsolat. Cupidon abia așteaptă să te lovească cu săgeata lui.
Rac
Mai este puțin și vine weekend-ul. Planurile pentru zilele libere sunt pregătite de mult, tot ce mai trebuie să faci este să ai răbdare, lucru care nu prea te caracterizează. Nu ai ce să faci, mai așteaptă puțin.

Leu
Muncești cu drag și spor pentru viitorul tău. În fiecare zi înveți ceva nou care să te ajute să avansezi în carieră. Documentează-te și citește mai mult, în curând ai de susținut un examen greu.

Fecioară
Ai lăsat o impresie greșită în urma ta și acum vrei să o schimbi, dar nu este deloc ușor. Poate ar fi cazul să nu-ți mai pese de ce spun cei din jur. Nu mai apleca urechea la răutățile gratuite. Fii tu însuți!

Balanță
Una spui, alta gândești. Ce să mai înțeleagă prietenii? Dacă nu te hotărăști ce vrei de la viață vei fi ușor-ușor împins din cercul de amici. Nu cred că ai vrea să ajungi într-o asemenea situație neplăcută.

Scorpion
Ai tot mai multe gânduri care nu-ți dau pace. Neliniștea s-a așternut adânc în sufletul tău. Discută sincer și deschis cu o persoană în care ai încredere, vei vedea cum ți se ia o piatră de pe inimă.

Săgetător
Obstacolele nu trebuie să te descurajeze, ba dimpotrivă trebuie să te facă mai puternic și mai încrezător. Nu te lăsa învins de situațiile complicate, va veni o zi în care acestea vor deveni o simplă amintire.

Capricorn
Joci la două capete, însă partenerul de viață află. Ești prins direct în fapt și nu mai ai cum să dregi situația. Acum ți-a fost descoperită adevărata față. Ce mai ai de zis în apărarea ta?

Vărsător
Nu te mai lăsa condus de sentimente. Fii sigur pe tine și ascultă mai mult de rațiune. Inima te-a băgat în prea multe probleme, este timpul să spui pas și să fii realist.

Pești
Ia-ți gândul de la escapade și vacanțe și stai mai mult în preajma familiei. Prietenii și rudele vor aprecia că ți-ai rupt din timp pentru a sta alături de ei. Nu este un moment bun să fii departe de casă.