Horoscop 31 iulie 2020 . Capricornii recuperează o sumă de bani

Distribuie acest articol:

HOROSCOP 31 IULIE 2020 . Avem o energie de susţinere şi o să putem face mai multe lucruri decât ne-am propus şi-am putea începe şi proiecte noi chiar.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne achităm de toate îndatoririle familiale.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 31 IULIE 2020 LEU

O să recuperaţi nişte bunuri, primiţi şi nişte gratuităţi, nimeriţi reduceri pe la magazine sau la cumpărăturilor on line. O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri şi o să treceţi la nivelul următor, o să luaţi şi bani şi va fi un progres pe mai multe planuri c-o să accesaţi filonul de resurse interioare.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 FECIOARĂ

Sunt nişte aspecte sufleteşti care se pot remedia dacă vorbiţi despre ele şi le eliminaţi pe rând, că toate o dată e mai greu. Începe să se manifeste un disconfort dacă au fost semnale de alarmă la capitolul sănătate şi-ar fi bine să faceţi investigaţii ca să aflaţi care sunt remediile – să vă vindecaţi.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 BALANŢA

Va căuta prietenii ca să lucraţi la ceva care o să vă facă plăcere şi o să vă aducă şi mulţumiri din partea unora care pot fi beneficiarii. O reuşită, la serviciu, în plan birocratic poate, vă parvin hârtiile pe care le-aţi cerut şi fără de care nu puteţi avansa cu proiectele care v-ar asigura stabilitate financiară.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 SCORPION

Se poate să primiţi o invitaţie la un spectacol, o cină romantică, şi o să aflaţi noutăţi care să vă răscolească ceva frumos pe dinăuntru. Vă vin idei de ascensiune în cariera şi se vor găsi oameni care să vă sprijine, şi să ajungeţi acolo unde visaţi, c-aţi parcurs frumos etapele.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

Poate vă cheamă cineva din străinătate să petreceţi o vacanţă acolo şi dacă vă place viaţa acolo poate vă întemeiaţi o familie, că e anul vostru special. Vă interesaţi de un traseu de vacanţă, alegeţi destinaţia şi vă ocupaţi şi de restul treburilor care vă revin înainte şi după, să fie totul în regulă.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 CAPRICORN

Vă recuperaţi banii care zac în conturile altora, şi o să aveţi pentru lucrurile pe care le-aţi tăiat în ultima vreme de pe lista c-aveţi banii număraţi. Se poate să vină cineva cu o ofertă de lucru în colaborare şi dacă n-aveţi un alt angajament o să vă duceţi pentru că nu va strica nişte bani în plus.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Pe voi vă curtează mai multă lume şi o să găsiţi toate calităţile la cineva anume, care poate deveni partenerul vostru de viaţă. Poate reluaţi o negociere pe marginea unui contract care v-ar aduce bani, clienţi, notorietate, şi satisfacţie profesională.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 PEŞTI

Cineva cu care-aţi avut nişte discuţii revine şi relaţia de cuplu o să-şi continue mersul nestingherit, c-aveţi nevoie unul de celălalt. O să fie poate mai mult de lucru la serviciu, dar de data asta v-alegeţi cu ceva bun, care să v-aducă pe lângă bani, aprecieri din partea şefilor.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 BERBEC

Apar noutăţi în sfera sentimentală şi cu cât o să ieşiţi mai des, să plecaţi în excursii, cu atât o să vă cunoaşteţi mai mult şi să vă meargă bine. Se pare c-o să daţi frâu liber imaginaţiei şi or să iasă lucruri frumoase din mâinile voastre, c-aveţi nevoie să vă exprimaţi acel tumult interior.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 TAUR

Poate daţi de o reducere la cazare într-o staţiune de agrement ca să vă duceţi împreună cu familia două, trei zile. O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi n-o să vă pară rău c-o să atingeţi un confort de care o să vă bucuraţi împreună cu ai voştri.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 GEMENI

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe tiparul vostru şi cu care să faceţi casă bună pentru că e an bun de mariaj. Sunt şanse să luaţi bani să mai plătiţi şi nişte facturi şi o să păstraţi şi pentru escapadele turistice, să ieşiţi la aer, să faceţi baie în mare, să vă dezmorţiţi.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 RAC

Vin bani sau aşa pare c-ar fi mai multe surse şi o să strângeţi un capital, să vă puteţi gândi la o casă pe care s-o luaţi cât de curând. Un proiect de afaceri prinde viaţă şi or să apară şi banii, o să vă puteţi mişca dacă o să mai primiţi ajutor din partea celor care cred în voi.