Un câine a călătorit 91 de kilometri pentru a ajunge la fosta casă a stăpânilor săi

Distribuie acest articol:

Un câine dispărut a fost găsit la 91 de kilometri depărtare de casă, în fața fostei locuințe a stăpânilor săi, informează CNN.

Michael Colton și soția sa lui au locuit în Lawson, Missouri, timp de doi ani înainte să se mute în Olathe, Kansas.

Cleo, labradorul în vârstă de 4 ani al cuplului, a fost găsit de actualul proprietar al casei din Missouri.

„Eu și soția mea tocmai ajunsesem acasă. Cleo era pe verandă, în fața ușii de la intrare. Părea că așteaptă pe cineva”, a declarat Michael Colton.

Labradorul nu avea zgardă, însă era prea curat pentru a fi un câine fără stăpân, așa că bărbatul a mers la un veterinar ca să-l scaneze în căutarea unui cip. După găsirea cipului, s-a aflat și numele proprietarului.

„În acel moment soția mea a realizat că numele stăpânului este același cu numele fostului proprietar al casei”, a povestit bărbatul.

Micheal Colton l-a căutat pe proprietarul câinelui pe Facebook și a văzut că anunțase dispariția lui Cleo. „I-am spus că i-am găsit câinele, dar când a auzit unde se afla a rămas fără cuvinte”.

Labradorul Cleo a călătorit peste 90 de kilometri, de la actuala casă a stăpânilor, din statul Kansas, până la vechea casă din Missouri, relatează postului KMBC, afiliat CNN.

Stăpânii lui Cleo nu-și explică felul în care a reușit Cleo să ajungă la vechea lor locuință, mai ales că la un moment dar ar fi trebuit să traverseze un râu sau să treacă apa pe un pod foarte aglomerat.