Vânzarea lui Dinamo prinde contur! Spaniolii au mai virat 400.000 de euro. Ar mai fi și o garanție de 9 milioane de euro

Distribuie acest articol:

Planul de vânzare al echipei de fotbal FC Dinamo București a intrat de azi într-o nouă etapă. Se pare că spaniolii care sunt interesați de clubul finanțat până acum de Ionuț Negoiță, au mai virat suma de 400.000 de euro.

În plus, se vorbește în contract și despre o scrisoare de garanție pentru suma de 9 milioane de euro.

Când s-au decis spaniolii să mai vireze și suma de 400.000 de euro la Dinamo

Fostul șef de la Getafe, Melero Marin, ar fi cel care s-ar afla în spatele acestei tranzacții. După ce zilele trecute omul de afaceri a virat 100.000 de euro, acum acesta ar fi trimis și diferența de până la jumătate de milion de euro, susține Gsp.ro.

Decizia finală legată de restul banilor pare a se fi luat vineri dimineață la Madrid, acolo unde a avut loc o ședință a celor care vor să preia pachetul de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

Apelul lui Negoiță către fani: „Veniți la birouri, schimbați tot!” Unde s-au dus primii bani virați de spanioli la Dinamo

Ionuț Negoiță a anunțat că investitorii spanioli au virat primii bani în contul lui Dinamo pentru negocierile privind preluarea clubului.  

Chindia Targoviste – Politehnica Iasi este acum în Digi Online pe Digi Sport 1. Descarcă aplicația și poți urmări meciul pe telefon sau tabletă.

„S-au virat 100 de mii de euro cu care s-a venit la zi cu ratele la ANAF, a fost o eșalonare. Restul banilor nu a venit, suma e girată cu drepturile tv din sezonul viitor.

S-a depășit oricum termenul, de pe 5 pe 25 sunt 20 de zile. Trebuie să vină și ceilalți bani ca să se finalizeze tranzacția,” a dezvăluit Ionuț Negoiță într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special.