Patronul lui Dinamo nu dă doi bani pe lacrimile lui Grigore: „Mai bine nu făcea grevă!” Declarații fără milă de la Rin

Distribuie acest articol:

Ionuț Negoiță, despre Grigore: ”Înainte să plângă, mai bine se concentra pe fotbal!”

„Cred că înainte să plângă Grigore mai bine se concentra pe fotbal, nu să facă greve și alte lucruri care nu se fac de profesioniști. 

Văd că jucătorii au fost foarte vocali. Ca Mihai Popescu, e a nu stiu câta oară când cade în fund. dar el e lider, îndeamnă jucătorii la revoltă, dar cade în fund!

Toată lumea are pretenții, vor salarii plătite la zi și cât mai mari, dar la rezultate, să le trecem la și altele.  Și asta când am avut bugetul de play-off,” a declarat Ionuț Negoiță într-o intervenție la Digi Sport Special. 

Mihai Popescu, atacat fără menajamente și de Prunea

Fost oficial în Ștefan cel Mare, Florin Prunea, a lansat și el un atac la adresa apărătorului central Mihai Popescu. Ex-portarul a povestit un episod cu fundașul din vremea în care antrenor era Dusan Uhrin și Dinamo urma să joace la Botoșani.

Înainte de meciul de la Botoșani, domnul Popescu a părăsit echipa, a zis că are un salariu prea mic. Stăteam cu Dusan și ne întrebam cum e posibil așa ceva. Am pierdut la Botoșani și când a început pregătirea de iarnă am zis că băiatul ăsta nu mai trebuie să fie la Dinamo.

Când am venit la pregătire, îl găsesc pe domnul Popescu acolo, cu zâmbetul pe buze. I-am zis lui Bălănescu: ‘Băi, băiatule, ce caută ăsta aici?’. Popescu nu avea ce să caute la Dinamo, la Botoșani aveam nevoie de el, noi încă eram în cursa pentru play-off atunci.

Ricardo Grigore, criză de plâns în direct la TV

În timpul interviului de după meci, Ricardo Grigore, internațional U21 al României, a izbucnit în plâns. Reporterul a încercat să-l calmeze, doar că Grigore și-a revenit cu greu.

”Mă simt ultimul om. Acum, în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte, credeți-mă. Am crescut la clubul ăsta… Mereu am zis, la Dinamo, că vom face ceva în sezonul viitor. Apoi sezonul viitor.

Și nu s-a întâmplat nimic. De trei ani același lucru. Trebuie să strângem rândurile, dar nu se mai poate”, a spus fotbalistul, cu lacrimi în ochi.