Horoscopul zilei: 27 iunie 2020

Distribuie acest articol:

Berbec

Este posibil sa fii foarte solicitat astazi, astfel ca nu incerca sa te „ascunzi”. Esti plin de energie si ar fi pacat sa nu actionezi astazi, mai ales atunci cand este vorba de idei si proiecte indraznete. Sfatul astrelor: nu mai planifica totul, mai lasa viata sa te ia si prin suprindere.


Taur

Ziua de astazi este despre relaxare, despre detasare, visare, vizualizare, despre odihna, despre pasiuni si petrecerea timpului alaturi de oameni dragi. In plan profesional ar fi bine sa amani activitatile, pentru ca nu vei da randamentul dorit, te sfatuiesc astrele.


Gemeni

Astazi este o zi potrivita pentru rezolvarea enigmelor, pentru a gasi rezolvari, pentru a descifra, a analiza, a sonda in profunzime. Sfatul astrelor:daca vei analiza cu calm si detasare vei descoperi ca exista solutii bune pentru rezolvarea tuturor problemelor care te macina.


 Rac

Esti preocupat de chestiunile financiare astazi, iar acestea au legatura, in mare parte de sectorul caminului. Nu este momentul sa iei decizii majore, dar este un cadru astral bun pentru a analiza situatia, pentru a te gandi la unele strategii, pentru a planifica, pentru a organiza anumite lucruri.


Leu

Tine cont astazi de relatiile in care esti implicat. Ai sanse de reusita in toate activitatile legate de afaceri externe, de legaturi cu strainatatea, de aliante cu persoane care au alte credinte sau cultura. Capacitatea ta creativa este deosebit de buna si te poate ajuta sa rezolvi mai usor probleme ce tin de cariera, spun astrele.


Fecioara

Atentie la semne si indicii, la informatiile venite din exterior, la sfaturile oferite de prieteni. Este posibil sa intervina evenimente neasteptate care iti dau programul peste cap. Ia lucrurile asa cum vin si cauta sa intelegi rostul fiecaruia in parte: ce ai de invatat din aceasta experienta?


Balanta

Limiteaza activitatile de rutina, pentru ca nu este cea mai buna zi pentru a te concentra asupra chestiunilor importante. Esti cu capul in nori, visezi din plin, de aceea ar fi bine sa-ti folosesti astazi imaginatia, indiferent de ce sfera a vietii este vorba, spun astrele.


Scorpion

Ai tendinta sa te detasezi si sa-ti exprimi toate emotiile, gandurile, iar acest lucru, pe de o parte, te poate elibera, pe de alta parte te poate duce intr-o situatie neasteptata, daca iti reversi nemultumirile asupra cuiva. O astfel de atitudine poate duce la relatii tensionate, de aceea cauta sa eviti prezenta persoanelor care s-ar putea sa nu-ti inteleaga procesul de detensionare.


Sagetator

Ziua de astazi aduce…discutii in familie, indiferent ca este vorba despre a pune bazele unei afaceri, despre un eveniment important a cuiva drag, despre ce schimbari ar trebui facute in camin etc. Cert este ca aceste discutii sunt extrem de productive si constructive astazi si le ofera tuturor membrilor de familie sansa de a se exprima, de a-si imparatasi parerile si gandurile.


Capricorn

Semnul tau zodiacal se afla in sfera resurselor, iar ziua de astazi ar putea fi descrisa cu succes de urmatoarele cuvinte: elan, dorinta, entuziasm, incredere in tine insuti. Azi vei reusi sa-i convingi pe toti ca esti capabil de mult mai multe decat credeau initial, iar acest lucru iti va aduce o satisfactie personala.


Varsator

Este o zi buna pentru un bilant, o evaluare, o concluzionare, indiferent ca este vorba despre un proiect, o afacere sau pur si simplu o analiza a ultimelor reusite, dar si evenimente petrecute in viata ta. Este o zi buna si pentru mai multa odihna, pentru a-ti reface fortele pentru noi obiective.


Pesti

Astazi este foarte posibil sa stabilesti un nou obiectiv, o noua tinta de atins pentru perioada urmatoare. Este un posibil moment de cotitura si in ceea ce priveste sfera muncii, mai ales daca esti aproape de finalizarea unui stagiu sau a unei etape. Ai mai multa incredere in fortele proprii, te indeamna astrele.