Horoscopul zilei: 20 iunie 2020

Distribuie acest articol:

Berbec

Semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice, iar astazi te vei folosi din plin de propriile resurse. Ai o zi in care te poti baza pe farmecul personal si in acest fel sa-i convingi pe cei cu care vei interactiona sa fie de partea ta, sa se lase chiar condusi de tine, sa implementeze ideile tale.


Taur

Banii si aliantele avantajoase vor veni spre tine, daca vei sti sa-i atragi, spun astrele, iar acest lucru poate insemna ca astazi sa fii atent la discutiile la care vei lua parte, sa fii un comunicator activ, ferm, convingator, dar in acelasi timp si diplomat.


Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera spiritualitatii si poti observa asatzi ca vei fi destul de intuitiv, te vei baza pe simturi, stii sa „citesti” oamenii cu care interactionezi. Se anunta o zi buna si te adaptezi usor la orice eveniment sau schimbare apare, spun astrele.


 Rac

Concentreza-te pe sectorul sanatatii, atat atunci cand este vorba despre tine, cat si despre cei dragi tie. Este nevoie sa lasi lucrurile sa decurga intr-un ritm mai calm, sa faci cateva schimbari in alimentatie, poate chiar sa faci cateva analize medicale, astfel incat sa stii ce ajustari trebuie sa faci.


Leu

Semnul tau zodiacal se afla in sectorul muncii. Cineva nu si-a facut treaba, iar astazi tu vei fi cel care va atrage un semnal de alarma, care va prelua problema in propriile maini, care va oferi solutiile salvatoare. Este un cadru astral bun si pentru a recupera anumite sarcini pe care le-ai tot amanat in trecut.


Fecioara

Ai parte de o zi deosebit de buna, mai ales gratie relatiilor de sustinere, de prietenie, pe care le-ai construit cu atentie in jurul tau. Este o zi favorabila si discutiilor cu superiorii sau cu anumite autoritati, pentru ca este posibil sa ti se ofere ocazia sa-ti exprimi punctul de vedere, sa te afirmi.


Balanta

Ai parte de o zi deosebit de „norocoasa”. Reusesti sa atragi oamenii de partea ta, chiar si atunci cand este vorba de bani. Daca s-ar putea descrie ziua de astazi printr-o singura sintagma, aceasta ar fi urmatoarea: lucrurile merg asatz „ca pe roate”, de aceea bucura-te de toate avantajele oferite.


Scorpion

Semnul tau zodiacal se alfa in sfera afacerilor externe, de aceea este pozibil ca ziua de astazi sa-ti aduca discutii cu persoane aflate la mare distanta de tine. Iti consulti cu atentie agenda, planifici, organizezi, dar strecori pe acolo si mici momente de respiro, idei de scurte vacante.


Sagetator

Depinzi de o persoana, carei trebuie sa-i faci curte, sa o convingi, sa o atragi de partea ta. Cert este ca ai nevoie de sustinerea acestui om, indiferent ca este vorba despre partenerul de viata, un coleg de la serviciu, un prieten, un asociat. Daca vei fi sincer si corect, lucrurile se vor aranja favorabil, spun astrele.


Capricorn

Vrei sa repari ceva, atat la nivel colectiv, cat si la nivel personal. Pe de o parte, cauti sa constientizezi anumite aspecte, sa intelegi anumite ganduri, sa elimini unele convingeri, pe de alta parte, esti decis sa lupti cu toate armele pentru un bine comun, sa te implici in activitati caritabile, sa te alaturi unei cauze.


Varsator

Semnul tau zodiacal se afla in sectourl marilor viziuni. O zi plina de solutii, de variante ajutatoare, de metode alternative, de alte unghiuri de abordare ale unei situatii sau probleme. Privesti diferit lucrurile sau pur si simplu alegi sa vezi alta latura neobservata pana acum.


Pesti

Ai ocazia sa revezi o persoana interesanta, pozitiva, activa, de la care mereu ai avut cate ceva de invatat. Astazi iti poate oferi o idee, pe care ulterior o poti dezvolta, iar aceasta se poate transforma intr-o afacere profitabila, un proiect de succes, o activitate placuta. Cine este aceasta persoana?