Zodiac CHINEZESC saptamana 15-21 IUNIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Distribuie acest articol:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 15-21 IUNIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ai o atitudine de responsabilitate asupra actiunilor tale, dar din cand in cand iti place si sa te plangi ca totul ti se intampla numai tie. Ai grija cum iti alegi pasii. In dragoste, romantismul pluteste in aer. Profita la maximum de acest context astral si fii mai sociabil. Daca esti singur, sunt sanse sa iti intalnesti jumtatea.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Luni si marti sunt zile importante pentru sfera profesionala. Se anunta intalniri de bun augur, iar oamenii pe care cunosti pot fi cuceriti de charisma ta. Ai grija, insa, sa nu te grabesti cu prejudecati si raspunsuri pripite. Rezerva-ti weekend-ul pentru prieteni si partenerul de viata. Daca esti singur, ai putea cunoaste o persoana importanta. Fii putin mai indraznet.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Daca crezi cu adevarat in ceva, declara-ti crezul ferm si sincer. In caz contrar, oamenii vor deveni suspiciosi si vor incepe sa te controleze. Miercuri si joi se anunta zile importante pentru zona profesionala, dar pot aparea presiuni din cauza unor opinii diferite. Daca esti convins ca ai dreptate, lupta pentru punctul tau de vedere. In weekend rezerva-ti mai mult timp pentru dragoste. Partenerul s-ar putea simti neglijat.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Acorda o mai mare atentie detaliilor. Fii mai rabdator, caci graba te poate face sa scapi din vedere chestiuni importante. Mijlocul saptamanii iti poate aduce intalniri importante in sfera profesionala. Weekend-ul rezerva-l romantismului. Partenerul de cuplu este cel mai mare fan al tau, iar daca vrei sa-l tii langa tine pentru totdeauna, arata-i cat de mult inseamna pentru tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

E posibil sa ai o multime de intrebari, dar numai asa poti afla ce se intampla. Daca ai de semnat niste angajamente de ordin profesional, cel mai bine este sa astepti a doua parte a saptamanii. In plan personal, daca esti singur, cineva din anturajul tau ti-ar putea face cunostinta cu o persoana atractiva. Incearca, totusi, sa nu te arati prea emotionat.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Te simti inconfortabil in preajma unor persoane si ar fi bine sa stai departe de ele. Atentie la emotii puternice spre mijlocul saptamanii. Nu te lasa purtat de val. Spre finalul saptamanii se anunta cateva intalniri de afaceri, dar si romantice. Parteneriatele incheiate la final de saptamana par sortite succesului. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si nu te descuraja, indiferent de ce se petrece.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Te simti inconfortabil in preajma unor persoane si ar fi bine sa stai departe de ele. Atentie la emotii puternice spre mijlocul saptamanii. Nu te lasa purtat de val. Spre finalul saptamanii se anunta cateva intalniri de afaceri, dar si romantice. Parteneriatele incheiate la final de saptamana par sortite succesului. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si nu te descuraja, indiferent de ce se petrece.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Inceputul saptamanii este favorabil activitatilor profesionala. Este chiar idicat sa-ti programezi toate intalnirile de afaceri in prima parte a saptamanii. Lasa-ti sfarsitul saptamanii pentru amor. Daca esti singur, atentie la intalnirile superficiale. Nu pierde vremea cu oameni care nu ti se potrivesc deloc.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Saptamana poate incepe mai dificil, cu refuzuri in anumite sfere, dar nu trebuie sa te dai batut. Incearca de mai multe ori, pana cand vei primi raspunsul pe care il cauti. La serviciu, atentie la munca celorlalti. Este posibil sa ai tu de facut corecturile. Weekend-ul se anunta romantic pentru cupluri. Insa, daca esti singur, ai o lista de “asteptare” pe care o poti revizui. Poate cineva merita, totusi, interesul tau.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Sunt oameni care se schimba sau care isi ratacesc mereu drumul. Chiar vrei sa stai in preajma lor, ca sa-ti creasca nivelul de nesiguranta? Mergi inainte! Lasa-i pe ei cu ale lor si tu vezi-ti de ale tale. Fii mai optimist, mai aincrezator. Weekend-ul pare ideal pentru dragoste si romantism, asa ca te poti implica in “slefuirea” relatiei tale. Scoate la lumina diamantul! Daca esti singur, nu este eclus sa cunosti o persoana cu foarte mare potential!

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Poti intampina o lipsa de concentrare, insa trebuie sa iei masuri. Nu poti lasa totul balta, doar pentru ca nu ai chef. Sunt lucruri si actiuni care au nevoie de inspiratia si motivatia ta. Poate o sedinta cu colegii te poate starni la idei inovatoare. Weekend-ul poate aduce o discutie serioasa in cuplu, mai ales daca te simti sufocat de partener. Lamureste cum stau lucrurile!

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Saptamana incepe bine, cu actiuni si decizii rapide, bazate pe logica. Nu te pripi in nicio privinta. Urmareste fiecare pas pe care il faci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stau bine, superiorii par incantati de eforturile pe care le depui si modul admirabil in care iti duci la indeplinire sarcinile. Poate ti se mareste salariul sau macar primesti o prima pentru munca prestata. In plan amoros, vesti bune pentru cei singuri. Poti intalni pe cineva special care sa-ti infrumuseteze viata.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Inceputul saptamanii este de bun augur pentru intalniri de afaceri. Stabileste proiecte, fa-ti o lista cu prioritati. Daca te lovesti de ceva in desfasurarea unuia, treci la altul, pana cand te lamuresti ce anume te tine pe loc la celelalte. In weekend vibratiile sunt destinate iubirii. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti o persoana care se potriveste perfect cu portretul robot al partenerului ideal.