Zodiac CHINEZESC saptamana 8-14 IUNIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Distribuie acest articol:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 8-14 IUNIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

E timpul sa iti limpezesti situatia in relatiile personala. Te poti baza pe creativitate pentru a pune lucrurile la punct. Sobolanii singuri pot avea parte de magie in aceasta saptamana. Trebuie doar sa-si faca putin curaj, fara sa riste, insa, inutil. Din punct de vedere profesional, nu te baza prea mult pe multitasking. Fa lucrurile unul cate unul, ca sa nu te supraaglomerezi.


Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Fa loc neasteptatului in viata ta. Lucrurile se intampla fie ca vrem sau nu, primeste cu bucurie tot ce vine. Fii sociabil, analizeaza oportunitatile. Orice este posibil. In plan profesional, cuvantul cheie este “control”. Totusi, nu trebuie sa devii maniac. Pana la urma, nici nu le poti controla si stapani pe toate. Fa-ti planuri, cere si ti se va da. Daca nu stii ce vrei, va fi foarte greu sa obtii ceva.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Emani energie pozitiva care atrage ca un magnet lume in jurul tau. Daca esti singur, cu atat mai bine, pentru ca nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in randul “admiratorilor”. S-ar putea chiar ca o relatie de prietenie sa se transforme intr-o relatie amoroasa. Exprima-ti sentimentele cu sinceritate. In plan profesional este de un augur o atitudine usor agresiva, dar creativa. Pune piciorul in prag si sustine-ti cu tarie parerile. Poti avea castig de cauza daca esti stapan pe tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Relatiile, indiferent de natura lor, intra intr-o atmosfera stresanta. Vibratiile negative din sfera profesionala se rasfrang si asupra vietii personale. Fii atent. Nu lasa stresul sa te controleze. Evita situatiile presante. Motiveaza-te, relaxeaza-te si, in cele din urma, vei depasi aceasta situatie.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

O saptamana plina de surprize. Daca esti singur, nu este exclus sa iti intalnesti marea iubire. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, partenerul te va rasfata asa cum nici n-ai visat vreodata. In plan profesional, atentie la decizii. Nu te pripi! Analizeaza cu atentie fiecare aspect si fa o pauza daca simti ca ceva nu este in regula.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Relatia de cuplu este infloritoare. O perioada propice sa vorbesti cu sinceritate despre sentimentele tale, despre nevoi si visuri. Daca esti singur, sunt posibile calatorii in care sa intalnesti persoane noi si, de ce nu, sufletul pereche. In plan profesional, cuvantul-cheie este munca in echipa. Nu poti avea succes de unul singur.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Cuvantul-cheie al saptamanii este intalniri. Te vezi cu o multime de oameni care te pot ajuta atat in plan profesional, cat si in plan personal. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti o persoana cu care sa ai o chimie perfecta. In plan profesional se recomanda sa ai rabdare. Intalnirile de pe tot parcursul saptamanii te vor ajuta.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

O saptamana in care trebuie sa inveti sa suporti toate starile de spirit ale celorlalti. Cu totii avem zile bune si zile mai putin bune. Nu este cea mai propice perioada sa incepi o relatie amoroasa. In plan profesional, este o perioada propice sa iti faci planuri de actiune, apoi sa te tii de ele.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

O perioada relaxanta, cu discutii care te implinesc spiritual. Daca esti singur, cineva din anturajul tau face pe petitorul, insa nu este cazul sa te aventurezi in ceva pentru care nu esti pregatit. In plan profesional, pot aparea cateva dispute.


Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Decizii importante in familie sau ajuti un membru al familiei sa ia o hotarare decisiva. Daca esti singur, e mai bine sa astepti. Nu este cea mai buna perioada sa incepi o relatie amoroasa. In plan profesional, este recomandat sa tii pentru tine parerile despre altii. Ai grija ce si cum spui ca sa nu regreti mai tarziu.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Ai tendinta de a fi mai dur cu partenerul de cuplu, iar el iti raspunde cu aceeasi moneda. Daca esti singur, asculta-ti intuitia. Iti va dicta foarte bine daca o persoana este sau nu potrivita pentru tine. In plan profesional, actiunile tale pozitive vor aduce rezultate pozitive. Inconjoara-te de oameni pozitivi, care sa te inspire.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Relatia de cuplu prospera. Mergi impreuna  cu partenerul la petreceri, reuniuni. Daca esti singur, poti intalni o persoana speciala, cu care sa ai o chimie instanta. In plan profesional, nu abandona ceea ce ai inceput, chiar daca poate parea dificil sa ai succes. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.