Veste uriașă! Spectatorii pot reveni pe stadioane mult mai repede. Anunțul lui Ionuț Stroe. ”Lucrăm la un plan!”

Distribuie acest articol:

Fotbalul din Liga 1 se va relua de la finalul săptămânii viitoare, fără spectatori, dar această situație se pare că nu va dura foarte mult. Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului a anunțat că peste două săptămâni sunt șanse mari ca fanii să fie lăsați iar la meciuri.

„Gândim, împreuna cu FRF, un plan pentru a face posibil acest lucru poate peste două săptămâni. Limitat, probabil la început, dar eu sunt optimist”, a declarat Ionuţ Stroe pentru Antena Sport.

Becali nu se lasă. Finanțatorul FCSB vrea spectatori pe stadion. ”Va fi 10% din capacitate!”

Gigi Becali susține că fanii ar trebui să aibă acces în tribune, în condițiile impuse de lege, ținând cont de faptul că în aer liber se pot organiza spectacole cu 500 de oameni.

Finanțatorul FCSB consideră că pe stadioane ar trebui să se permită accesul a cel puțin 10% din capacitatea stadionului și susține că pe Arena Națională, ar putea intra 5.000 – 10.000 de spectatori la un meci.

Becali: ”De pe 15 vor fi alte relaxări și vor fi spectatori”

Pe data de 15 vor fi alte relaxări şi vor fi spectatori. Părerea mea e că va fi 10 la sută din capacitate. Adică 5.000 – 10.000 de spectatori pe Arena Naţională ar trebui să lase.

Încet-încet oamenii îşi vor da seama. Pe un stadion de 50 de mii nu am voie să las 5.000? Să fie un echilibru în toate. Adică la spectacol laşi 500, dar pe stadion nu poţi?”, a declarat Becali, zilele trecute.

Program infernal pentru FCSB

Echipa pregătită de Bogdan Vintilă mai are de disputat 8 meciuri în play-off, plus cel puțin încă două în semifinalele Cupei României, trei, dacă ajung în finală. Asta înseamnă că FCSB va trebui să dispute 11 partide de la startul competițiilor, până pe 20 iulie.

De pe 13 iunie, până pe 20 iulie, sunt exact 11 date disponibile, ceea ce înseamnă că FCSB va trebui să joace din trei în trei zile.

Așteptarea a luat sfârșit. Vom avea din nou fotbal în Liga 1FRF și LPF au anunțat că, de la jumătatea lunii iunie, se va relua campionatul, asta după ce Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat etapele care vor trebui parcurse până atunci. Liga 1 se va reporni cu un duel de foc, derby-ul dintre CFR și FCSB.