Horoscop lunar – horoscop iunie 2020: Leii trăiesc o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional

Distribuie acest articol:

Horoscopul lunar – horoscop iunie 2020 – îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii mai 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii iunie spune că nativii Leu se bucură de o perioadă bună în carieră.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbecZodia Berbec: 21 martie – 20 aprilie

 • Orice întâlniri, călătorii și afaceri începute anterior se vor dezvolta foarte activ,așa că vă puteți aștepta la rezultate destul de rapide care pot face o serie de schimbări în viața voastră. Așteptați-vă să faceți drumuri, să  comunicați intens cu diferite persoane, nu-s excluse chiar  întâlnirile karmice, iar în urma acestora, să existe oportunități de deschidere de noi orizonturi. Este foarte important ca în această perioadă oarecum haotică, să nu ratați ofertele de succes și să filtrați informațiile cu ajutorul rațiunii, deoarece înșelăciunea, amăgirea și ispita nu sunt excluse. Va fi greu de recunoscut dezinformarea, iar dacă picați în mreje,e posibil  să pierdeți timp, efort și bani. Grijă deci, căci pericolul unei concepții greșite în această perioadă este foarte mare! Dacă lăsați pe noii cunoscuți cu ideile lor să vă distragă de la planurile inițiate anterior, chiar veți putea avea probleme.
 • Relațiile cu cei dragi nu vor fi toată perioada netede și favorabile și va fi dificil să ajungeți la un compromis amabil de ambele părți.
 • Totuși, aceasta este o perioadă e favorabilă pentru a finaliza proiecte din trecut,a le prezenta conducerii de la muncă și a primi laude sau recompense binemeritate.
 • În ultima parte a lunii, va trebui să depuneți mult mai multe eforturi pentru a obține rezultatele dorite, atât în familie, cât și la job. Ca urmare a intrigilor, a certurilor,a clarificărilor neplăcute în relații cu persoane apropiate sau parteneri, puteți  pierde sprijinul lor important. Este totuși  momentul potrivit pentru a face îmbunătățiri în locuință, pentru a crea acolo un mediu confortabil și sigur.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taurZodia Taur: 20 aprilie – 21 mai

 • Voi va trebui să vă ocupați de aspectele financiare și materiale ale vieții, deoarece veți avea costuri mai mari căci va trebui să ajutați și pe alții. Vă sfătuiesc să cautați surse suplimentare de venit pentru a vă acoperi costurile! Chiar voi  înșivă veți avea multe dorințe, plus ceilalți care vor conta pe suportul  vostru, așa că, reconsiderați-vă bugetul! Grijă și la pierderi, la încercarea unora de a vă înșela și cel mai bine ar fi să stați departe de evenimentele și propunerile dubioase, de  proiectele care se vor ivi brusc și vor solicita implicare pe negândite. Nu luați decizii pripite, căutați și alte informații, pentru că numai demonstrând curiozitate veți putea lua decizii în cunoștință de cauză  și vă puteți salva situația. Apelați la ingeniozitate, căci aveți din plin acum, acționați ca un consilier înțelept care analizează bine situațiile complexe și complicate.
 • Acordați atenție apariției de parteneri noi, de colaboratori, ciuliți urechile la discuțiile colective, acceptați coordonarea planurilor cu viitorii colegi, superiori sau sponsori. Spun asta pentru că acțiunile de acum vor avea importanță pentru cea de-a doua jumătate a întregului an 2020. Implicați-vă deci în soluționarea litigiilor și adoptați decizii echilibrate!
 • Ultima săptămână a perioadei, va trebui să acordați mai multă atenție studiilor, educației,colectării și pregătirii informațiilor importante pentru noile planuri, fie că-s de iubire, fie de carieră. Puteți pleca la drum pentru afaceri și, chiar dacă veți considera la vremea respectivă că acest lucru vă distrage de la planurile și proiectele voastre, să aveți în vedere că  o călătorie ivită poate fi  fundamentul succesului viitor.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeniZodia Gemeni: 21 mai – 21 iunie

 • Deși e o lună dinamică, asta nu înseamnă că vă merg toate din plin. Astfel, prima parte de iunie se poate dovedi a fi o perioadă destul de dificilă, în care veți traversa neînțelegeri și neîncredere ,în special dacă sunteți născuți în al doilea decan de zodie. Deși porniți cu optimism luna, mai ales că veți avea aniversarea, așteptați-vă ca lucrurile să se blocheze față de cum le-ați planificat și să fie nevoie de investiții suplimentare de forțe sau mijloace materiale de care va fi greu să dispuneți la un simplu pocnit din degete. Prin urmare, stagnarea poate apărea în carieră și afaceri. Nu mai spun că unele vise pot rămâne doar la stadiul de vise, trebuind să le abandonați și să vă axați pe lucruri mai de rutină, cu multă muncă și profit mic.
 • Dacă vă confruntați cu probleme financiare, nu este indicat să luați împrumuturi ori să participați la proiecte dubioase și să vă bazați și pe fonduri publice până la jumătatea lunii. Este posibil să întâmpinați probleme din cauza impozitelor neplătite, a facturilor restante.
 • După 15 iunie încolo, atmosfera se va destinde, va începe o perioadă favorabilă întâlnirilor, contactelor, negocierii și discutării planurilor creative.
 • Perioada dintre 17 și 21 iunie poate aduce succes pentru semnarea contractelor, întâlniri importante și călătorii. Mulți vor fi interesați să lucreze cu voi, astfel încât veți primi oferte de lucrări interesante și de proiecte care să aducă beneficii. Tot acum, sunt șanse de a vă rezolva problemele financiare, astfel încât veți putea extinde capacitățile proprii și să diversifica viața.
 • Va fi  un moment bun și pentru aranjarea vieții personale, pentru  întâlnirea și găsirea unui partener de viață. Relațiile începute în această perioadă pot deveni stabile și de durată.
 • Atrag atenția pentru 22-30 iunie la partea financiară și vă sfătuiesc să nu faceți achiziții majore. Ele pot aduce pierderi.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

racZodia Rac: 22 iunie – 22 iulie

 • Pentru primele două săptămâni nu pot veni cu vești înălțătoare, căci eclipsa de Lună v-ar putea face vulnerabili pe sănătate, pe stări de dispoziție, pe suprasolicitare la locul de muncă sau în relații. Oricare dintre ele poate provoca stare de rău, imunitate slăbită sau o proastă dispoziție. Evenimentele care pot avea loc vă pot pune în fața nevoii de a abandona vechile idei,iluziile, ca săvă ocupați delucruri concrete de zi cu zi, unele legate poate de zona profesională, altele de obiceiuri, de sănătate. Veți avea o stare instabilă psiho-emoțională, veți fi neatenți și astfel puteți greși, mai ales dacă sunteți femeie. Atenție la secrete și ce ar putea apărea la suprafață putând să provoace intrigi, bârfă, scandal! Sfaturile celor dragi din familie sau prietenii de încredere vă pot ajuta să traversați mai lin eventualele tensiuni.
 • Noile cunoștințe nu-s de încredere și nu vă recomand nici implicarea în noi proiecte deocamdată. Așteptață-vă la rivalități și dușmani care pot profita la orice mică greșeală ați face. Nu e exclus să fiți criticați, trași la răspundere, cu pierdere de autoritate ori chiar de bani.
 • A doua parte a lunii vă ajută să vă reveniți ușor, deși unele lucruri încă nu se vor rezolva. În schimb, vă veți conștientiza și stabili mai clar țintele, veți construi mai eficient relațiile sau veți acționa responsabil. Abia atunci se vor deschide ușile pentru noile afaceri sau proiecte, ori chiar unui parteneriat afectiv.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu Zodia Leu: 23 iulie – 23 august

 • Vine o perioadă activă de energie intensă, cu promisiuni de multe întâlniri, călătorii și comunicare activă. Cea mai favorabilă probabil că va fi a doua decadă, când noile modalități și metode, planuri și proiecte vor avea un efect pozitiv asupra voastră. Atunci veți putea să  vă consolidați autoritatea, poziția profesională, atât datorită eforturilor depuse, cât și a ajutorului din afară.
 • Atrag însă atenția asupra primei decade când trebuie să fiți mai atenți să nu aruncați paie pe foc în vreo situație confuză. Sfaturile și sprijinul celor din jur vor fi necesare, mai ales dacă se ivesc schimbări importante de viață, nu de alta dar acest lucru poate provoca o stare emoțională  instabilă. Mai mult decât atât, optimismul excesiv și uneori nejustificat poate duce la acțiuni și aventuri riscante. Este exact momentul când trebuie să fiți stăpâni pe voi și să dați dovadă de maturitate.
 • Mulți dintre voi pot fi implicați în relații cu oameni care vor avea propriile obiective egoiste și vor folosi talentele și oportunitățile voastre, amăgindu-vă. Dar și voi, la rândul vostru, s-ar putea să nu fiți complet obiectivi în evaluări și  să solicitați partenerilor sau aliaților imposibilul.
 • Vă puteți pierde simțul realității și practicului și de aceea riscați să vă confruntați cu pierderi financiare ori cu pierderea încrederii din partea persoanelor importante. La fel și relațiile afective se pot complica, mai ales că veți înțelege greu sentimentele și dorințele celuilalt.
 • Prin urmare, este mai bine să amânați rezolvarea problemelor importante, negocierile,semnarea acordurilor până după 24 iunie încolo când negocierile pot avea succes.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara Zodia Fecioară: 23 august-22 septembrie

 • Energiile voastre vor fi canalizate mai mult spre treburile profesionale și spre metode pentru consolidarea bunăstării materiale. Este important ca în primele 10 zile să depășiți toate obstacolele pentru a merge în mod persistent în direcția împlinirii obiectivului stabilit, căci asta vă va duce spre a face o nouă descoperire în zona carierei.
 • Va trebui să fiți mai atenți la comentariile și sugestiile din partea partenerilor, deoarece lipsa de comunitate a opiniilor nu poate decât să creeze o rivalitate inutilă și să anuleze multe dintre eforturile dispozitivelor și ale voastre și ale lor.
 • Perioada cuprinsă între 11 și 21 iunie 2020 poate că va fi mai armonioasă, iar voi mai activi în muncă și lucru în echipă. Energia, tenacitatea și perseverența  vor ajuta să luați avans în fața concurenței și să vă simțiți deosebit de încrezători. Vocea vă va fi ascultată, veți avea puterea de a influența opinia publică, de a  menține interesele comune și de a câștiga respectul colegilor.
 • După veți depăși cu brio perioada de instabilitate din primul decan al lunii, veți putea crește veniturile, câștiga puterea spirituală, reconsidera relațiile cu ceilalți.
 • Perioada cuprinsă între 12 și până la eclipsa de Soare poate fi importantă pentru întâlniri, călătorii, discuții cu autoritățile, atragerea investițiilor. Pot apărea noi oportunități de dezvoltare în sfera profesională sau publică, vi se poate oferi un nou loc de muncă, o poziție mai înaltă în echipă, un nou proiect în care să vă demonstrați valoarea. Poate doar relațiile parteneriale să suporte ceva tensiuni, mai ales acolo unde cealaltă persoană va fi rezistentă și reticentă la schimbările voastre.
 • După 21 iunie încolo, situații neprevăzute vor interfera cu proiectele și planurile voastre, pot apărea erori și probleme care nu au fost luate în considerare înainte, pot veni schimbările politice, economice care nu depind doar de voi, iar astea vor încetini semnificativ activitatea și dinamica dezvoltării profesionale. Grijă deci la  încheierea de contracte pe termen lung!

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

BalantaBalanță 23 septembrie – 22 octombrie

 • Urmează o lună  în care, întâlnirile și comunicarea vor aduce satisfacții morale, deși vor necesita costuri energetice și psihologice mari deoarece se pot repeta erori în anumite relații.
 • Primele 10 zile va trebui să fiți diplomați pentru a putea menține relațiile de afaceri și a vă manifesta autoritatea. Egoismul, dorința de a impresiona, v-ar putea face nepopulari printre prieteni sau rude, iar acestea nu vor ezita să vă critice și să vă atingă în orgoliu. Dacă așa se va întâmpla, o să devină necesar să desfășurați negocieri comerciale cu mare atenție, să nu iscați tensiuni cu persoanele dragi, deoarece chiar și certurile mici se pot dezvolta rapid în confruntări serioase de mândrie.
 • Nu este momentul potrivit nici pentru a călători, mai ales în străinătate, deoarece este posibil ca speranțele să nu devină realitate și s-ar putea să nu aveți experiența așteptată mai ales profesional.
 • După 11 iunie se mai calmează energiile și atunci vor apărea situații de succes cu oferte avantajoase.
 • Până pe 23 vă puteți trezi în centrul unor evenimente importante, astfel încât acestea pot compensa pierderile trecute, lucru care vă va bucura. Așteptați-vă la aventuri romantice, distracție și divertisment, dar în același timp și la luarea de decizii serioase, încheierea de  alianțe importante sau puteți face bilanțul planurilor din trecut.
 • Ultimele 5 zile din perioadă, ar trebui să fiți atenți, deoarece activitățile riscante ar putea submina încrederea în oameni și în forța lor. Nivelul energetic planetar va scădea, atenția poate slăbi ,iar de aici și până la erori sau chiar situații periculoase, nu ar mai fi decât un pas. Dacă veți reuși să evitați așa ceva, se deschide calea succesului în a doua jumătate a anului 2020. Oricum, concentrarea trebuie să fie mai mult  pe carieră decât pe întâlnirile romantice și  pentru asta vă sfătuiesc să vă axați pe menținerea la înălțime a relațiilor cu superiorii și subordonații.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion Zodia Scorpion: 23 octombrie – 22 noiembrie

 • Vine vremea să vă confruntați în direct cu greșelile trecutului, dar asta nu trebuie să vă înspăimânte, căci fiecare trebuie să își asume. Veți avea nevoie de multă disciplină, efort și perseverență pentru a vă menține poziția, afacerea,pentru a vă apăra opiniile și ideile. Nu veți fi scutiți de conflict și tensiune, de lămurirea de lucruri în relații sau de cheltuieli financiare.
 • Timpul este nefavorabil pentru întâlniri cu superiorii, cu profesorii, pentru negocieri ori semnare de contracte sau pentru începerea de noi activități, în special în prima săptămână a lunii iunie.
 • De asemenea, medical, problemele pot fi însoțite de expunerea la energii negative care slăbesc apărarea corpului și afectează stabilitatea psiho-emoțională.
 • O supraestimare nejustificată poate complica foarte mult relațiile cu partenerii  și poate afecta stabilitatea financiară în a doua săptămână. Este foarte probabil să fiți mai curând în pierdere decât în câștig, să deveniți o victimă a înșelăciunii altora sau a propriilor decizii.
 • Nu recomand finalizări definitive de relații contractuale doar din simplă toană, nici introducerea vreunei acțiuni judecătorești. În plus, evitați jocurilor de noroc sau alte investiții bazate doar pe șansă!
 • A doua jumătate a lunii revine norocul și se calmează spiritele, energiile vă ajută să continuați bine implicarea în proiecte și să rezolvați măcar o parte din problemele trecutului. Puteți călători, puteți atrage atenția șefilor cu talentele voastre, ba chiar puteți înflori în zona sentimentală, nu doar în cea financiară.
 • Așadar, lăsați lucrurile importante de rezolvat pentru această a doua perioadă!

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetatorZodia Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

 • În ansamblu, iunie vă dinamizează, dar și pentru voi e cumva împărțită în jumătate ca energii favorabile ori tensionate. Astfel, prima parte recomand prudență și să luați în calcul ideea că totul e în schimbare și lucrurile nu stau doar în puterea voastră. Situația din jur poate deveni tensionată în fiecare zi datorită schimbărilor în curs din viață publică, politică sau în sistemul legislativ și care vor afecta cariera, stabilitatea financiară.
 • Conflicte pot apărea în relațiile cu ceilalți, ca spre exemplu, o ciocnire de interese financiare cu partenerii. Indiferent de ce se va petrece, încrederea morală poate fi ciobită iar voi riscați să luați decizii greșite, impulsive, fără să gândiți la consecințe. Iar atunci, să nu vă mire că veți fi puși la colț, că veți primi critici, că nemulțumirile din partea partenerilor vor curge una după alta și bine nu o să vă pice. Mulți veți acționa sub influența sentimentelor, emoțiilor, veți fi grăbiți în a trage concluzii, a pune etichete, a vă enerva pe cine nu trebuie, chit că ulterior veți regreta acțiunile nesăbuite.
 • În a doua decadă, lucrurile se modifică în mai bine, recăpătați încrederea partenerilor, economisiți venituri sau începeți noi proiecte profitabile.
 • Urmează însă perioada din jurul eclipsei solare, nu prea prielnică vouă căci vă testează răbdarea și corectitudinea. Greșelile se vor taxa rapid, inclusiv de autorități, la job puteți avea probleme, iar în buzunar pierderi. Achitați-vă datoriile și fiți responsabili, dacă sunteți tineri, nu vă supărați părinții, nu investiți deocamdată în imobile, nu vă hazardați la credite pentru asta, nu vă bazați doar pe propria judecată căci ea vă înșeală acum, ci ascultați sfatul altora!

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Capricorn 

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricornZodia Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

 • Se vor ivi pentru voi o serie de probleme urgente de rezolvat, în așa fel încât veți risca să vă cheltuiți inutil forțele și energia.
 • Prima jumătate a lunii iunie 2020 se poate dovedi a fi defavorabilă pentru relațiile de dragoste, deoarece vi se va cere să îndepliniți o serie de obligații rămase din trecut sau poate chiar sunteți restanți la plata unor  datorii karmice față de prieteni, parteneri, colegi. Fiți precauți cu socializarea, pentru că va exista riscul de a fi atrași în litigii sau conflicte publice, fiți extrem de restrânși în declarații și acțiuni,pentru a nu vă auto-sabota și submina autoritatea, a nu face greșeli pe care le-ați putea regreta ulterior!
 • Afacerile financiare nu vor avea nici ele mare succes, pentru că nu vor exista suficiente fonduri de extindere a afacerilor.Așadar, nu este de dorit să vă angajați în achiziții mari, în investiții ori semnarea documentelor financiare.
 • Relațiile cu ceilalți nu vor fi ușor de construit atunci când conexiuni vechi și contacte din trecut care păreau inutile pot da un impuls unor eventuale mari schimbări.
 • După  17 iunie încolo ,comunicarea va deveni mai productivă, veți mai rezolva din probleme, veți mai atenua din  conflicte și veți avea sprijinul prietenilor sau colegilor.
 • Ultimul decan de lună vine cu ceva stres și oboseală, dar și dorință de schimbare de mediu sau de concentrare asupra principalului obiectiv, fără a vă implica în alte zone. Pot apărea conflicte la locul de muncă, sau foștii parteneri vă vor agasa .Nu ar trebui să vă încarcați cu problemele altor persoane și nici să răspundeți la pretenții nefondate! Nu de alta dar, în caz contrar, veți ajunge în situația de a vă neglija planurile voastre.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsatorVărsător 20 ianuarie – 18 februarie

 • Interesul pentru activitățile sociale va crește, precum și pofta de aventuri romantice și divertisment. Dar asta nu înseamnă că veți fi scutiți de complicații, unele produse chiar de propria frivolitate și superficialitate. Puteți avea pierderi financiare mari, cheltuieli prost gestionate, participări la evenimente și proiecte dubioase care pot goli conturile, căci riscați să vă înconjurați de persoane lingușitoare, șirete, care pot profita de credulitatea și naivitatea voastră.
 • Să zicem că a doua decadă a lunii va fi mai favorabilă pentru tranzacțiile financiare, asta dacă o să vă bazați pe flerul vostru, doar el putându-vă ajuta să preziceți cu exactitate proiectele profitabile. Deveniți atunci capabil să neutralizați pierderile trecute sau să le acoperiți cu noi venituri. Bazați-vă pe o creștere constantă a carierei sub protecția unor persoane influente!
 • Sectorul familiei însă va fi slăbit, relațiile cu cei dragi pot fi instabile, ceea ce complică viața de zi cu zi.
 • După 20, sunt posibile plecări neplanificate ori o transformare bruscă a evenimentelor poate forța schimbarea de urgență a planurilor. Va trebui să fiți mai atenți în alegerea partenerilor și la semnarea diverselor documente financiare! Orice greșeală, impulsivitate poate aduce nu numai daune fizice, ci și traume psihologice.
 • Prin urmare, pentru voi, tot perioada dintre 17 și 20 iunie 2020, este cea mai bună, cea mai relaxată și atunci vă sfătuiesc să vă ocupați de lucrurile importante, să vă extindeți afacerile. Atunci abandonați planurile nerealiste, evitați  măsurile riscante, ascultați sfaturile și opiniile înțelepte ale oamenilor cu experiență pentru a interacționa mai mult cu succes cu echipa, cu partenerii.

Horoscop lunar – horoscop luna iunie 2020, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pestiZodia Pești: 20 februarie – 20 martie

 • Energia vă este slăbită, iar la ea se adaugă și declinul emoțional, așa încât e greu de crezut că o să vă puteți demonstra talentele și calitățile în afaceri sau parteneriate. Ar trebui să vă ocupați mai mult de reparațiile în casă, de problemele din gospodărie, de relațiile cu familia. Veți fi mai eficienți lucrând individual decât într-o echipă, căci altfel, pot apărea discuții, intransigențe și chiar invidii ori egoism în relații.
 • În comunicarea de afaceri vor fi multe critici, plângeri decât decizii constructive, din cauza cărora lucrurile vor  stagna. Așteptați-vă și la o divizare a relațiilor din cauza unui conflict de interese sau a unei divergențe a pozițiilor de principiu! În același timp, încăpățânarea, dorința de a face totul în felul vostru, ar putea crea condiții bune mai curând pentru concurență, nu pentru adoptarea de acorduri reciproc avantajoase.
 • Nu lăsați ca problemelede acasă să se reflecte în zona muncii profesionale, pentru că se pot amplifica tensiunile cu șefii! Dați dovadă de înțelepciune, învățați-vă lecțiile la timp, iar pierderile perioadei vor fi minime! Dacă nimeriți în conflicte, adoptați o poziție pasivă, de observare și atât.
 • Ca perioadă acceptabilă, ar fi a doua decadă și atunci vă sugerez să faceți ceva planuri, dar cu precauție și atenți la tot ce vine din exterior.
 • Evitați marile achiziții, investițiile de capital, neteziți asperitățile din relațiile amoroase ori nu vă risipiți vlaga în proiecte nesustenabile!