Horoscopul zilei, Horoscop de marți 26 mai 2020

Distribuie acest articol:

Horoscopul zilei 26 mai 2020: Susținere din partea anturajului. Negocierile vor decurge nesperat de bine, deoarece vor fi bazate pe încredere în sine și curaj. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec

Posibil că astăzi apar situații noi, însă conjuncturile sunt nefavorabile din punct de vedere financiar. De aceea subconștientul dă naștere ideii că totul se întoarce împotriva ta. Deși energia acestei zile este negativă pentru tine, fă efortul de a-ți face ordine în ceea ce privește modul de gândire.

Horoscop Taur

S-ar putea să simți că vrei să începi o nouă colaborare sau să obții un nou loc de muncă mai bine plătit, însă astăzi vitalitatea este scăzută și ar trebui să nu inițiezi astfel de acțiuni. Până și viața sentimentală este supusă stresului. Fii mai precaut în exprimarea afectivității pentru a nu fi rănit din dragoste.

Horoscop Gemeni

Atenție, la locul de muncă sunt șanse să fii implicat în certuri sau într-un posibil șantaj. Controlează-ți impulsivitatea atunci când comunici cu cei din jur. Relațional, astrele scot la suprafață adevăratul caracter al partenerului de viață, secretele acestuia, diferențele de opinii.

Horoscop Rac

O relație extraconjugală se poate activa în această zi, mai ales la locul de muncă, dacă acesta implică în cazul tău deplasări în interes de serviciu. Acum rămâne doar la latitudinea ta dacă vei ceda tentației sau nu. Totuși dacă ești deja într-o relație, mai bine ar fi să te abții.

Horoscop Leu

Încerci să ai grijă azi de bunurile tale de valoare, iei în calcul recondiționarea unui imobil care încă are potențial. Chiar dacă vei investi ceva bani, rezultatul va merita. Pe de altă parte, horoscopul.net recomandă să eviți efortul fizic exagerat, pentru a nu declanșa probleme de sănătate.

Horoscop Fecioară

Riscul de a intra în criză de timp la locul de muncă este mare, totuși nu încerca să-i forțezi pe cei din echipă să termine proiectul la timp, pot apărea erori care să te coste bani. Dacă dorești să pleci în vizită într-un loc mai îndepărtat, horoscopul.net îți recomandă să fii atent la bunuri, șanse mari să ți se fure din bunuri/acte.

Horoscop Balanță

Se pare că ai parte de vești bune, în special pe plan profesional și financiar. Eforturile tale încep să se resimtă tot mai eficient în ceea ce privește asocierile, colaborările, posibilitatea semnării unor contracte. Pe de altă parte, membrii familiei au nevoie în această zi de prezența ta. Încearcă să le faci pe plac, dar nu fă compromisuri prea mari.

Horoscop Scorpion

Începi să îți pui întrebări legate de sensul vieții și vei constata de ce te învârți în cerc de ceva timp. Partea financiară trebuie regândită cu atenție, se recomandă cumpătare atunci când iei decizia să investești în ceva ce prezintă risc major, chiar dacă ai impresia că ar putea aduce câștiguri rapide.

Horoscop Săgetător

Situațiile pot fi destul de instabile astăzi. Bazează-te doar pe propriile puteri și nu te încrede în cei din jur, deoarece s-ar putea ca aceștia să urmărească să obțină doar beneficii în interes personal. Sentimental, ziua îți poate aduce o nouă iubire la orizont. Însă fii precaut, deoarece există riscul să fii dezamăgit.

Horoscop Capricorn

Stai ca pe un butoi cu pulbere, parcă tot stresul acumulat în ultima perioadă acum va lucra în defavoarea ta. Discuțiile pe teme financiare ar trebui evitate în această zi pentru a nu cauza piederi de oportunități din pricina agresivității verbale. În plus, pe seară s-ar putea ca rudele partenerului să încerce să îți facă zile fripte.

Horoscop Vărsător

Nu este momentul potrivit marilor schimbări pe plan profesional. Astrele pot să aducă unele frici cu privire la siguranța locului de muncă, mai ales dacă nu te simți extrem de bine pregătit. Încearcă să amâni deciziile importante, astfel vei evita să ai parte de dezamăgiri pe mai târziu.

Horoscop Pești

Fă tot posibilul și nu da bani cu împrumut prietenilor în această zi cu influx astral nefavorabil pentru acest demers, mai ales celor care sunt plecați în străinătate. Mulți vor dori să profite de bunătatea ta, doar pentru că ai avut un moment de slăbiciune și te-ai lăudat cu roadele muncii din ultima perioadă.