Cine îl vrea pe Higuain trebuie să „scoată banul”. Preţul cerut de Juventus

Distribuie acest articol:

Potrivit publicaţiei Tuttojuve, „Bătrâna Doamnă” cere exact 18 milioane de euro. Suma a fost calculată de Juventus în aşa fel încât să nu iasă în pierdere, cu toate că jucătorul a fost transferat pentru 90 de milioane de euro în 2016, însă preţul său s-a amortizat de mult.

În plus, italienii nu au cerut o sumă exorbitantă şi pentru că se gândesc că peste un an îi expiră contractul şi ar putea pleca gratis.

Gonzalo Higuain, dorit în Argentina, Anglia şi SUA

De serviciile lui Higuain se interesează argentinienii de la River Plate, care îl doresc neapărat. În plus, pe lângă unele cluburi din Anglia, mai este şi varianta unei destianţii surprinzătoare, în SUA.

Potrivit publicaţiei Washington Post, DC United vrea să dea o lovitură şi să-l aducă pe atacantul lui Juventus alături de fratele său, Federico (35 de ani), ajuns la echipa din Washington în luna martie.

Juventus nu i-a făcut lui Gonzalo Higuain nicio propunere de prelungire a contractului

Juventus nu i-a făcut lui Higuain nicio propunere de prelungire a contractului care expiră în iunie 2021 şi echipa caută un atacant. Asta mai ales după ce argentinianul a şi întârziat la reunirea echipei, după pandemia de coronavirus.

De patru ani de când este sub contract cu Juventus, unde a ajuns după o altă dezertare, de la Napoli, cariera sa nu a fost tocmai liniştită. A fost împrumutat în două rânduri, iar acum nu pare să mai facă parte din planurile liderului din Serie A.

  • 25,5 milioane de euro este cota lui Higuain, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt.
  • 23 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive are Higuain în Serie A în acest sezon.
  • 63 de goluri în 139 de apariţii are Higuain în total pentru Juve.
  • 90 de milioane de euro a plătit Juventus pe Gonzalo Higuain în 2016, iar în 2018 la împrumutat la Milan şi apoi la Chelsea.