Lună Nouă în Gemeni pe 22 mai 2020. Trei zodii trec prin clipe grele și se simt abandonat

Distribuie acest articol:

Fenomenul de Lună Nouă se va produce din nou, în zodia Gemeni, pe 22 mai 2020. Luna Nouă este opusul Lunii Pline, cu alte cuvinte, vom vedea doar conturul satelitului natural al Pământului luminat de Soare. Iată, mai jos, care sunt efectele din punct de vedere astrologic.ADVERTISEMENT

Lună Nouă în Gemeni pe 22 mai 2020: ce se întâmplă cu fiecare zodie

Berbecii sunt puși în situații inedite mai ales din punct de vedere profesional, începând cu data de 22 mai 2020. Lucrurile iau o turnură neașteptată pentru acești nativi.

Fenomenul de Lună Nouă vine să clarifice aspecte ale trecutului pentru Tauri. Aceștia sunt de câteva zile pe gânduri și își reproșează anumite lucruri pe care nu le-au făcut la timp. Vor găsi soluții pentru toate.ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să rupă pisica în două

Gemenii sunt încurajați să rupă pisica în două și să pună piciorul în prag. Cei născuți sub semnul de aer Gemeni nu se mai pot ascunde de realitate. Pe 22 mai cade cortina.

Racii se pun în locul celor din jur și realizează că uneori i-a judecat prea aspru. Se vor împăca cu anumite persoane cu care s-au certat.

Leii nu o duc foarte bine. Perioada lor roz mai are de așteptat. Luna Nouă accentuează și mai mult problemele și dilemele pe care acești nativi de foc le au.

Fecioarele sunt și ele într-o degringoladă sentimentală. Nu știu de ce să se apuce mai repede, ce probleme să rezolve, căci nici resursele pe care le au la dispoziție nu le ajută.ADVERTISEMENT

Balanțele prind mai mult curaj să facă alegerile cele mai dure pentru familia lor, dar cele mai sănătoase pe termen mediu și lung.

Scorpionii sunt și ei într-o perioadă proastă, mai ales din punct de vedere financiar.ADVERTISEMENT

Săgetătorii și Capricornii vor fi sub protecție divină în perioada de după 22 mai, această zi, în care se formează Luna Nouă în Gemeni reprezentând un nou început pentru ei.

Vărsătorii își rezolvă anumite probleme emoționale, iar Peștii, dimpotrivă, se scufundă în ele și se simt și ei abandonați, la fel ca Fecioarele și Leii.