Telenovela s-a încheiat: Ianis Hagi a fost transferat! Gazzetta dello Sport a făcut anunţul

Distribuie acest articol:

Ianis Hagi, transferat de Rangers

Fotbalistul de 21 de ani fusese împrumutat până în vară de Genk la Rangers, iar scoţienii aveau opţiune de transfer definitiv. Pe care au activat-o acum, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport.

Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a decis să vireze 5 milioane de euro în contul celor de la Genk, în condiţiile în care Ianis Hagi era în atenţia mai multor echipe. Una dintre ele era Lazio, grupare care se luptă cu şanse reale la titlu în acest sezon din Serie A.

Renunţă Lazio la Ianis Hagi? Preţul i s-a dublat

Jurnaliştii italieni mai scriu că acum, după parafarea transferului definitiv la Rangers, preţul lui Ianis Hagi s-a dublat. 

„Transferul lui Ianis Hagi, atacantul român al celor de la Rangers, devine acum mult mai complicat pentru Lazio. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost cumpărat definitiv de clubul scoţian, acolo unde juca din ianuarie, împrumutat de la Genk.

Rangers a activat clauza de răscumpărare pentru 5 milioane de euro şi acum este proprietara jucătorului. Dacă Rangers nu ar fi făcut asta, Lazio putea investi aceeaşi sumă pentru a-l aduce pe Ianis Hagi”, scrie sursa citată.

Lazio s-a reorientat, după ce Rangers l-a cumpărat definitiv pe Ianis Hagi

Gazzetta dello Sport susţine că gruparea biancocelestă este gata să abandoneze pista Ianis Hagi şi s-a orientat spre un alt fotbalist tânăr, ghanezul de nici 20 de ani Mohammed Kudus, care joacă la echipa daneză Nordsjaelland.

„Kudus încă nu a împlinit 20 de ani, o va face în august. E un jucător de un profil asemănător celui pe care îl are Ianis Hagi. Kudus poate evolua ca vârf, al doilea atacant sau ca mijlocaş. Este stângaci, tehnic şi foarte rapid.

În Danemarca, a jucat în acest sezon ca vârf şi a înscris 9 goluri în 19 meciuri. Joacă deja la naţionala Ghanei şi e considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul african.

Preţul său se învârte în jurul sumei de 5 milioane de euro. Genk, care l-a pierdut pe Hagi, este şi ea interesată de el. La fel şi Eintracht Frankfurt şi Fenerbahce.”, scriu italienii.