Soarele și influența sa pentru semnele zodiacale

Distribuie acest articol:

Este un astru care lasă urme adânci în personalitatea individului

Soarele are o mare influență când ajunge să tranziteze semnele zodiacale. Principala caracteristică a acestui fenomen astrologic și astronomic deopotrivă constă în aducerea rațiunii. El nu poate influența la nivel de detalii. Acest astru este o entitate, d.p.d.v. astrologic, măreață. El ne arată mai mult traseul persoanei respective. Mai exact, poziția Soarelui, este importantă la nașterea individului. Aceasta oferă informații esențiale despre personalitatea acestuia.

„Soarele este simbolul Luminii și sursă Vieții și, la modul mai general, a tuturor lucrurilor care permit vizualizarea formei în care se manifestă Spiritul în viața terestră, precum și a resurselor vitale folosite pentru această manifestare. De aceea, în astrologia natală Soarele reprezintă imaginea publică a nativului, ce văd ceilalți în el, rolul său spiritual în lume. De asemenea, Soarele este simbolul cel mai puternic al vitalității și sănătății nativului.” Potrivit eastrolog.ro

În formarea personalității individului sunt trei elemente extrem de importante. Soarele, Luna și Ascendentul. Soarele funcționează precum benzina care alimentează un motor. Acesta poate să ofere energie pentru diferite situații. Accentuează anumite caracteristici sau anumite atribute.

Soarele și zodiile

Influența acestuia în Berbec, aduce foarte multe calități oratorice. Deschide o cale către ceilalți. Se aprofundează apetența pentru activități intelectuale și multe calități de conducător. Zodia Taur se bucură de mai multă spiritualitate. Într-o asemenea perioadă, nativii, pot obține mai multă căldură sufletească. Gemenii se adaptează mai mult celor din exterior. Sunt extrem de versatili și dispuși să iubească.

Racul pare că se îndreaptă tot spre iubire și dorința de-a face lucruri relaxante. Leul devine mult mai ambițios și autoritar. Fecioara are parte de multe surprize, toate talentele sale se acutizează. Are o perioadă de înflorire extremă. Se afundă în multe activități artistice. Balanțele se bucură de un caracter sociabil.

Scorpionii devine, sub influența Soarelui, devin foarte deciși dar și orgolioși. Impunerea punctului de vedere se face puțin cam dur. Săgetătorii devin generoși. Au tendința de-a călători și de a cunoaște oameni noi în aceste aventuri. Capricornii devin foarte serioși, acum știu ce vor de la viață. Au posibilitatea de a avansa în carieră. Vărsătorii devin firi simpatice, deschise, reușesc să lege prietenii. Au o libertate foarte mare în exprimare. Peștii devin extremiști, au parte de succes de cele mai multe ori.