Dinamo a sunat adunarea: jucătorii vor face vineri testele pentru COVID-19. „Să ne mai lase în pace virusul ăsta!”

Distribuie acest articol:

Dinamo a stabilit programul după ce preşedintele Klaus Johannis a anunţat cum îşi pot relua sportivii profesionişti antrenamentele.

Jucătorii au fost chemaţi de vineri la treabă când vor efectua testele pentru coronavirus pentru care s-au plătit câteva mii de euro. 

„Am fost anunţaţi să fim miercuri în Bucureşti pentru ca vineri să fim testaţi. Atunci sau cel mai târziu luni intrăm în cantonament. E ca şi cum ar veni perioada pregătitoare de iarnă sau vară.

Dacă sunt 2 săptămâni le duci în izolare, aşa ni s-a spus că stăm, poate dispare şi virusul ăsta, să ne mai lase în pace, să plece, că ne e dor de fotbal,” a declarat Ioan Filip la emisiunea Fotbal Club.

Dinamo, la 3 puncte de retrogradare

Şi Ionel Dănciulescu a precizat că este totul amenajat conform protocolului la Săftica. Iar jucătorii 

„Arată totul bine la Săftica, a fost făcută curăţenie, dezinfectarea, mai aşteptăm lămuriri din partea Ligii, Federaţiei, ca să vedem ce paşi trebuie să facem, ce proceduri,” a declarat Ionel Dănciulescu. 

În acest moment, după 26 de etape jucate din sezonul regulat și două din play-out, Dinamo se află la doar 3 puncte de retrogradare, situație în care nu s-a mai aflat niciodată.