Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 MAI 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Distribuie acest articol:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 4-10 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Sapa mai adanc pentru a descoperi cauzele problemelor tale, deoarece ele nu sunt de azi, de ieri. Mijlocul saptamanii poate fi favorabil in cariera. Urmareste-ti cu atentie planurile si vor veni si rezultatele. Weekend-ul rezerva-l romantismului. Daca esti singur, cineva ti-ar putea pune inima pe jar.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Saptamana incepe sub auspicii bune. Iti faci planuri sanatoase si ai energia de a le urmari pas cu pas spre realizarea lor. Daca unele idei ale colaboratorilor ti se par nepractice, ia in considerare sa spui nu. Daca esti singur, urmareste cu atentie chimia dintre tine si potentialii parteneri. Pentru cupluri, romantismul este la nivel inalt. Bucura-te de ceea ce ai!


Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Unii oameni care ti-au facut promisiuni serioase, pot da acum inapoi. Esti nevoit sa repari situatia, mai ales daca tu ai garantat pentru seriozitatea lor. Atentie mare cu cine te asociezi. In plan romantic, este indicat sa te relaxezi. Schimbarile bruste de dispozitie s-ar putea sa nu te faca un companion placut si sa pui presiune pe partener.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

In cazul tau, pastrarea unei linii traditionale si conservatoare este drumul spre succes. Nu iti bate capul cu idei noi, mergi pe drumuri batatorite. In plan romantic, daca esti singur, sunt sanse mari sa stabilesti cateva conexiuni. Rezerva-ti weekend-ul pentru rezolvarea catorva treburi casnice urgente pe care le-ai tot amanat.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Ramai intr-o rutina care sa-ti aduca mai multe beneficii la locul de munca. Nu schimba nimic in aceasta perioada caci nu este recomandat. Actioneaza cu intelepciune si finalizeaza toate proiectele pe care le-ai inceput. La finalul lor vor veni si oportunitatile. In plan amoros, weekend-ul se anunta  favorabil cuplurilor. Dar si cei singuri ar putea clarifica situatia cu persoana de care s-au indragostit.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Saptamana da semne de bun augur inca de la inceputul ei, mai ales in plan profesional. Cu dragostea, insa, lucrurile nu se anunta chiar atat de linistite. Intuitia iti spune sa nu iti asumi niste angajamente orbeste, fara o analiza clara. Mai bine stai putin in deliberari decat sa te arunci cu capul inainte si sa regreti. In weekend nu te epuiza cu treburi casnice. Mai lasa ceva timp si pentru romantism.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Saptamana incepe cu semne bune in plan financiar. Pot aparea negocieiri care sa-ti aduca un plus la venituri. Mijlocul saptamanii aduce mai multa temperatura in cuplu, pentru ca weekend-ul sa fie de-a dreptul fierbinte. Daca esti singur, incearca sa nu-ti pierzi cumpatul. Te lasi prea mult manat de impuls.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Pana spre mijlocul saptamanii, alege sa faci doar ce poti. In caz contrar, altii vor profita pe nedrept de generozitatea si bunatatea ta. Poti fi cautat de oameni care au nevoie de ajutorul si intelepciunea ta. In weekend, romantismul pluteste in aer. Petrece timp de calitate de persoanele dragi tie. Si chiar poti reusi sa iti dedici si tie cateva clipe de singuratate pentru a face niste introspectii.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Inca de la inceputul saptamanii, vibratii calde iti invaluie atat viata personala, cat si pe cea profesionala. “Prioritizarea” este cuvantul cheie, spre mijlocul saptamanii. In caz contrar, vei ramane in urma cu ceea ce ti-ai propus, fix cand unii ochi sunt pe tine pentru a-ti monitoriza activitatea. Weekend-ul aduce romantism. Chiar daca mai apar de facut niste treburi casnice, da-ti voie si sa re relaxezi.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Pastreaza-ti concentrarea, caci ai putea pierde din vedere elemente importante. Incetineste ritmul, ia fiecare proiect in parte si incepe altul numai dupa ce l-ai finalizat pe primul. Altfel risti sa te pierzi in sarcini si sa nu termini nimic corect. Daca esti singur, weekend-ul ti-ar putea aduce o surpriza. Romantismul pluteste in aer.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Saptamana incepe sub auspicii bune si stralucesti atat in viata profesionala, cat si in viata personala. Apar oportunitati financiare, iar cei singuri isi pot intalni jumatatea, spre mijlocul saptamanii. In weekend, responsabilitatile casnice va pot da batai de cap, insa ai grija sa iti asiguri si cantitati egale de ras, odihna si relaxare. Cuplurile pot planifica ceva special.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Trebuie sa fii perseverent si sa faci cateva miscari strategice daca vrei sa obtii ceea ce ti-ai propus. Concentreaza-te mai mult pe ceea ce faci si fii mai muncitor. Weekend-ul ar putea aduce momente romantice alaturi de partener. Daca esti singur, bazeaza-te pe charisma pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii.