Hermannstadt, campioană în eLiga 1! Dinamo a pierdut titlul în ultima etapă

Distribuie acest articol:

FC Hermannstadt a câștigat titlul de campioană în eLiga 1, competiție de FIFA 20 organizată de LPF în ultimele două săptămâni și jumătate.

În runda cu numărul 13, ultima, Dinamo a pierdut meciul cu Hermannstadt, scor 0-2, și a ratat șansa de a deveni campioană virtuală. Bucureștii au încheiat pe locul al treilea, pe poziția secundă clasându-se FC Voluntari.

Toate cele 14 echipe din Liga 1 au fost reprezentate în jocul virtual de către un gamer profesionist. Pentru campioana FC Hermannstadt a evoluat Alexandru ”Andu” Rădulescu, în vârstă de 21 de ani.

LPF a organizat eLiga 1

Competiţia a fost organizată de LPF, în perioada 16 aprilie-4 mai, proiectul fiind realizat în colaborare cu partenerul media al Ligii, eAD, şi o companie renumită în organizare de evenimente de gaming, Level Up Gaming.

Orice iubitor al fotbalului sau al jocului de FIFA poate dona prin SMS la 8827 cu mesajul ‘LIGA1’ (cost 2 euro/SMS) pentru a veni în sprijinul campaniei de strângere de fonduri demarate de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România.

Clasamentul final și rezultatele din ultima rundă a eLiga 1