HOROSCOP LUNA MAI 2020 – PREVIZIUNILE ASTROLOGICE ALE LUNII MAI

Distribuie acest articol:

Horoscop Berbec Mai 2020 (20 martie – 19 aprilie)

O serie de energii planetare, legate de valori și posesiuni materiale, se activeaza în luna mai 2020. Aceasta favorizează acțiunile de comandă pentru a vă îmbunătăți poziția. Adăugați în portofoliul dvs. sau investiți în artă. S-ar putea implica riscuri sau speculații, dar nu va luati dupa ele. Fii gata pentru o eventuală revenire financiara, probabil rezultatul a ceva ce nu ai luat in calcul când ai luat o decizie anterioară.

Aveți mai multe opțiuni pentru rezolvarea oricarei probleme folosind talentele manageriale ale naturii Berbec. Spre sfârșitul lunii simți o dorință de a te deplasa, de a întâlni oameni noi, de a vizita cu vecinii sau de a scrie scrisori. Ești mai sensibil decât de obicei la frumusețe, armonie și dragoste: fa-ti timp sa le apreciezi.

Horoscop Taur Mai 2020 (19 Mai – 20 mai)

Pregătește-te pentru o lună activă. Afacerile ar putea fi soluționate în favoarea ta. Este posibil să vă reînnoiți garderoba, să încercați o coafură nouă sau să vă scapati de câteva kilograme. Cu cât sunt mai conservatoare schimbările, cu atât mai bine. În cadrul acestor energii, probabil că nu puteți rezolva problemele relațiilor. Pastrați-le pentru mai târziu.

În această lună, doriți să faceți schimbări în viață. Un alt potențial din această lună este că veți crede că sunteți într-o poziție mai bună decât în realitate. Exersați prudența. După mijlocul lunii, urmăriți-vă cheltuielile. Atrageți sprijin și încurajare din partea oamenilor care pot beneficia de serviciile dvs. Investiți în lucruri ce tin de frumusețe, dar faceți mai întâi cercetări minuțioase și evitați risipa.

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

Dificultățile de relație pot apărea sub forma unor lupte de putere pe care poate încercați să le dominați partenerul, probabil gândindu-se că este pentru binele lor. În același timp, puteți utiliza această energie abundentă pentru a realiza multe; evita doar să fii prea insistent.

Descoperiti sau practicați o disciplină care combină acțiunea fizică cu contemplația, cum ar fi yoga sau artele marțiale în această lună. Acestea pot canaliza energiile dificile într-o direcție constructivă. Folosește-ți darul de adaptabilitate pentru a-ți formula noi obiective personale. Mai târziu în această lună, e ideal să întâlnești oameni noi, să îți actualizezi garderoba sau să ai grijă de sănătatea ta.

Arăți și te simți minunat! Vei atrage experiențe plăcute și iti poti sincroniza propriile idei cu cele ale altora.

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Luna aceasta, deși pare usoara, ar putea fi, de asemenea, dificila.

Această perioadă vă poate oferi probleme dacă ego-ul dvs. se implică în situații. Controlul egoismului este preferat luna aceasta; poate aparea o situatie de a demonstra calitatile tale de voluntar in interesul celorlalti, mai ales la servici. Un val de energie binevenit va aparea dupa jumatatea lunii, dar neașteptat, va tine până la sfârșitul lunii. S-ar putea să descoperi că o problemă complicată din trecut are o rezvolvare satisfăcătoare pentru tine.

Așteptați-vă la schimbări dificile, dar benefice, în timp ce vă confruntați cu propriile limitari. Luati-le asa cum sunt, apoi treceti peste ele.


Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Această lună este un moment minunat pentru activități prealabile de căutare a obiectivelor sau orice muncă care necesită inițiativă. Mențineți controlul, dar evitați să fiți prea asertivi. S-ar putea să lucrați greu la ceva care este foarte important pentru dvs. și un conflict cu autoritatea este probabil că diplomația vă va ajuta să progresați mai bine.

Luna aceasta pune un accent suplimentar pe cariera ta; beneficiile ajung odată cu frustrările. Există potențial de trădare dintr-o sursă neașteptată, dar acestea nu vă pot face rău decât dacă le lăsați.

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Acest interval de timp te găsește interacționând cu figuri de autoritate și te va avantaja să ai o atitudine potrivită. Dacă ați făcut lucrurile corecte până acum, veți obține recunoaștere și apreciere. Orice greșeli anterioare ar putea fi, de asemenea, observate, așa că fiți gata să faceți reparații, dacă este necesar.

Începeți un nou domeniu de studiu sau continuați-vă educația în această lună. Petreceți timp cu cineva dintr-un alt film. Gândurile tale se transformă pentru a-ți spori cunoștințele în multe feluri. Extindeți-vă orizonturile, experimentați lucruri noi. În cursul acestei luni, oamenii par să vă observe! Veți avea câteva zile în care arătați minunat și vă înțelegeți bine cu toată lumea, chiar daca doar virtual.

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Începeți să vă gândiți mai serios la problemele cele mai semnificative din viață. Onestitatea este cea mai bună politică în materie financiară. Deveniți mai conștienți de propriile motive inconștiente. Luna aceasta, puteți fi atras să studiați cu o perspectivă largă; comunicarea la lungă distanță și are un potențial ridicat de recompense.

Mintea ta este mai deschisă și vei fi mai capabil să explici sau să înveți concepte complexe prin vorbire, scriere sau arte plastice. Este bine să vă apărați convingerile și idealurile, dar nu vă forțați părerile asupra celorlalți. Evitați conflictul cât mai mult posibil. În schimb, puneți-va energia în creștere ins scopul dezvoltarii personale. Bucurați-vă de natură și de activități în aer liber, atat cat puteti.

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Complicații pot apărea în cadrul unui parteneriat important. Cerințele pe care le faceți unul asupra celuilalt ar putea părea restrictive și sunt posibile argumente. Deși dificilă, situația îți poate oferi o conștientizare mai mare a celorlalți, învățându-ți cum să fii tolerant și răbdător. Puteți trata cu ușurință subiectele cele mai profunde și mai ample.

Folosește-ți energia cu înțelepciune și elaborează-ți acum planuri concrete pentru toate obiectivele tale pe termen lung.

Gândiți-vă la ce doreati acum cinci sau zece ani, apoi descompuneti obiectivele mai mari în unele mai mici. Realizarile vin pas cu pas.

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Fii atent la obiceiurile tale zilnice; e posibil să te simți leneș și indulgent cu tine insuti. Niciun rau nu e cu adevărat rău în măsura în care nu vă simțiți vinovat pentru el! Acum este un moment excelent pentru a selecta îmbrăcămintea care va sta cel mai bine. Aceasta este o lună bună pentru a face lucrurile de la munca si acasa.

Îi poți convinge pe ceilalți de partea ta. Mai mult ca oricând, ești practic și eficient; ascuțit mental și clar. Poti obține multă satisfacție dintr-o muncă bine făcută. Evitati conflictele inutile, mai ales daca este vorba de un rival; compromis sau pur și simplu evitați această persoană. Cu toate acestea, nu uitați că unele lucruri merită disputate!


Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Acum este un moment perfect pentru relaxare, în special daca implică hobby-ul tău preferat. Dacă nu vă puteți deplasa, rămâneți ocupat cu activități creative, divertisment sau jocuri pentru timpul liber. După ce v-ati acoperit responsabilitățile, sărbătoriți!

Așteptați-vă la întârzieri financiare în această lună. S-ar putea să devii confuz și nerăbdător în acest sens, dar ai grijă înainte de a face schimbări majore; s-ar putea ca aceste energii să creeze iluzia unei probleme care defapt nu exista!
 

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Simțiți nevoia de a stabili o bază solidă, iar interesele dvs. se concentrează asupra casei și familiei. Nu fiți sensibil și intolerant, va face dificil pentru alții să va inteleaga.

Petreceți timpul singur și întrebați-vă dacă sunteți in armonie cu toata lumea. Atitudinea este în general optimistă. Abordează cu curaj unele proiecte pe care le-ai derulat in trecut. Modelele de comportament vechi pot încuraja argumente care se poate sa nu aiba sens. Te-ai putea simți iritat și sa nu știi de ce. Preveniți dezacordurile inutile, păstrând liniștea și maturitatea in gandire. Înțelegerea de sine este esențială.

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Vă veți gândi la familie si casă luna aceasta. Folosiți acest lucru pentru a vă îmbunătăți viața casnică. Evaluează-ți stilul de viață; faceți planuri pentru a face viața de zi cu zi mai satisfăcătoare. Încrederea în sine crește atunci când ai o bază sigură de acasă. Creativitatea și distracția sunt în stelele tale!

Petreceți mai mult timp cu tinerii din jur. Horoscopul lunar mai 2020 vă sfătuiește să vă distrați urmărind interese artistice sau jucând jocuri. Concentrează-te pe auto-exprimare pentru a simți că ești în armonie cu restul universului. Acesta este un moment crucial pentru ca să vă înțelegeți pe voi înșivă. Nu te îndoiești de valoarea ta – chiar și când vezi lucruri pe care nu le intelegi. Dacă te uiți cu atenție, vei vedea că si acele trăsături care nu iti plac la tine au o latură pozitivă și se pot dovedi a fi constructive.