SALVATORUL DIN COPOU! MIRCEA REDNIC A AJUTAT CLUBUL CU SUMA DE 60.000 DE EURO PENTRU A LUA LICENȚA

Distribuie acest articol:

Politehnica Iași, club care luni va împlini vârsta de 75 de ani, este sigur că va primi licența pentru sezonul viitor al Ligii I de fotbal. Ieșenii aveau emoții privind îndeplinirea criteriului financiar, dar acestea au fost risipite de antrenorul Mircea Rednic.

Tehnicianul de 58 de ani a virat în contul clubului suma de 60.000 de euro, bani cu care vor fi achitate ultimele datorii necesare licențierii. Cum și CSU Craiova a virat o parte din banii pe care îi datora Iașiului în contul transferului lui Kamer Qaka, iar clubul a reușit să contracteze un împrumut, ieșenii vor achita în această săptămână datoriile restante cifrate la 80.000 de euro, astfel că nu vor mai avea emoții privind licențierea.

În aceste condiții, conducerea clubului din Copou caută acum bani pentru achitarea salariilor pe luna februarie, foarte probabil antrenorul Mircea Rednic urmând să se ocupe și de acest aspect.

Rednic a mai împrumutat clubul Poli Iași cu peste 100.000 de euro la scurt timp după ce a preluat echipa, dar a ajutat echipa din Copou și cu alte sumei de bani prin acordarea unor prime de joc și dotarea sălii de forță cu aparatură.

sursa stire