Horoscopul saptamanii 27 aprilie – 3 mai 2020

Distribuie acest articol:

Taur

Preocuparile financiare sunt o tema importanta. La prima vedere esti nemultumit de veniturile obtinute din activitatea profesionala, dar in umbra se traseaza alte variante de castig. Totul este sa ai incredere si rabdare. Deocamdata, descurca-te cu ce ai si foloseste strictul necesar.

Pe 28 si pe 29 aprilie sunt posibile discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune si mai ales vorbeste doar la obiect, fara a povesti despre tine si intentiile tale.

Calatoriile pe distante scurte vor fi frecvente, atat in scop personal, cat si profesional. In a doua parte a saptamanii, relatiile familiale devin active prin dialoguri si treburi domestice. Repara, renoveaza, traseaza planuri de schimbare a mediului domestic, tinand cont si de opiniile celor dragi.

Gemeni

Esti pus pe fapte mari in primele zile ale saptamanii. Luni este bine sa-ti temperezi elanul si sa te ocupi doar de activitati usoare. Nemultumirile persista in segmentul financiar. Esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat castigi. Chiar daca ai semnale serioase ca ti se vor schimba favorabil sursele de venit din activitatea profesionala si ca primesti sprijin financiar si material din partea celor dragi, deocamdata traseaza planuri de investitii si lasa-le la nivel de plan.

A doua parte a saptamanii iti aduce in preajma persoane dragi. Vor avea loc discutii importante pe teme medicale sau profesionale. Ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar.

Acasa, in familie, va fi nevoie sa te implici in treburi gospodaresti, alaturi de membrii familiei si de neamuri.

Rac

Indiferent ce ai face, in sufletul tau persista dorinta de interiorizare. De asemenea, se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Ingrijeste-ti sanatatea, planifica-ti riguros activitatile si accepta sprijinul celor dragi si de incredere.

Este o perioada de mari transformari interioare, astfel ca este dificil sa fii foarte prezent si implicat in activitati comune cu altii. Joi si vineri sunt sanse sa primesti bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de munca. Insa totodata vor veni si informatii pretioase vizavi de regimul muncii si al salarizarii.

Dialogurile cu persoanele din anturajul personal apropiat si din cel profesional sunt importante in aceste zile si ar fi bine chiar sa notezi intr-un jurnal cele aflate. Vei intelege unele aspecte ascunse din culisele domeniului profesional in care activezi.

Leu

Foarte animate sunt relatiile cu prietenii, insa mai mult prin prisma ta, decat a lor. Evita sa te apropii prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care te-au sustinut pana acum la locul de munca. Esti numai pe fortele tale.

Ai nevoie de momente de odihna si regandirea unor planuri de viata, iar zile bune in acest sens sunt marti si miercuri.

Sanatatea este vulnerabila, deci fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. La sfarsitul saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota.

Dialogurile de taina atat cu membrii familiei, cat si cu persoanele de incredere din mediul profesional te vor ajuta sa intelegi itele complicate ale situatiilor si relatiilor in care te afli. In weekend apar cheltuieli si facturi de achitat urgent.

Fecioara

O saptamana dinamica in plan profesional. Chiar daca lucrurile par amestecate, ar fi bine sa observi ce se petrece, sa notezi intr-un jurnal si sa vorbesti cat mai putin.

Pe 28 si 29 aprilie apar in preajma prieteni, dar si variante de a te implica in proiecte si actiuni importante. Deocamdata, doar gandeste-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine sa fii doar spectator.

Foarte importante sunt informatiile aflate pe cai mai putin obisnuite. Unele teme vehiculate in preajma ta te vor pune serios pe ganduri, insa nu trebuie sa dai crezare chiar la tot ce auzi sau vezi.

Rezerva momente regulate pentru odihna constienta si pentru a te ingriji conform nevoilor sanatatii tale. Spre finele saptamanii te vei simti mult mai bine.

Balanta

In urma evenimentelor si dialogurilor cu persoanele erudite din anturajul tau, ceva din filozofia ta de viata se va schimba radical si definitiv. Sunt momente bune pentru a cultiva gandirea pozitiva si idealurile inalte.

Foarte interesante sunt in aceasta saptamana si relatiile de munca! Unii colegi sau sefi isi vor retrage sustinerea de pana acum, iar altii vor face demersuri sa se apropie mai mult de tine si sa te antreneze in activitati noi. Insa deocamdata evita luarea deciziilor importante!

Aceste zile sunt bune doar pentru reevaluari si regandirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomanda prudenta in relatiile cu prietenii, deoarece pot aduce surprize de proportii, mai ales in ceea ce priveste banii, investitiile sau bunurile comune. In weekend, relaxeaza-te si stai la povesti impreuna cu cei dragi.

Scorpion

La inceputul saptamanii esti nevoit sa achiti datorii. Se pare ca a sosit momentul sa te ocupi de acte necesare fie dobandirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdata ar fi bine doar sa te informezi, sa-ti regandesti planurile financiare, sa te sfatuiesti cu cei dragi si de incredere, dar sa lasi in saptamanile urmatoare actiunea propriu-zisa.

Primesti sprijin material din partea unor neamuri sau iti cresc veniturile din colaborari, insa evita cheltuielile nefondate.

Dialoguri importante cu persoane aflate in strainatate. Selecteaza informatiile si nu pleca urechea la tot ce auzi. La serviciu este multa forfota, pentru ca esti solicitat de sefi si colegi in treburi stringente. Prudenta, intrucat este posibil sa-ti pierzi credibilitatea si, in consecinta, pozitia dintr-un grup de lucru.

Sagetator

Se contureaza modificari in relatiile parteneriale, de aceea, ar fi bine sa observi incotro bate vantul schimbarii. Perioada este favorabila doar unei analize privitoare la colaborarile in care esti implicat, dar si pentru a studia pe indelete relatia cu partenerul de viata. Pregateste-te de actiuni marete in comun cu altii!

Marti si miercuri se contureaza cheltuieli pe diverse servicii, insa pot intra in discutie si partajele sau mostenirile. Foarte importante sunt in aceasta saptamana demersurile si informatiile financiare.

Poti decide impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratori sa investesti pe termen lung, in bunuri patrimoniale. Finalul saptamanii este potrivit dialogurilor filozofice cu persoane erudite, dar si dialogului cu persoane aflate in strainatate. Socializarea este accentuata, dar pastreaza o distanta sanatoasa fata de toata lumea.

Capricorn

Ambianta profesionala este agreabila, atat in ceea ce priveste relatiile colegiale, cat si in ceea ce priveste activitatea profesionala propriu-zisa. Fii prudent in relatiile cu femeile, deoarece peste ceva vreme relatiile cu acestea se vor rasturna.

Se intrezaresc si noutati in plan profesional, de aceea, nu pune baza pe ce a fost sau pe ce este inca.

Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului respirator si ale sistemului digestiv. Ti-ar prinde bine trasarea unui plan de consultatii si analize medicale.

Relatiile parteneriale sunt amestecate, dar cu discutii si activitati comune importante, cu efecte pe termen lung. La sfarsitul saptamanii intervin cheltuieli importante. Rezerva momente si pentru a te documenta asupra unor subiecte utile atat in mediul profesional, cat si in mediul personal.

Varsator

Este forfota in plan sentimental, astfel ca sunt sanse sa te avanti in prima idila posibila. Cheful de distractii si aventuri iti poate fi obstructionat de catre cei dragi.

Atmosfera de la locul de munca este buna, fiind probabile in aceste zile dialoguri si actiuni importante, cu efecte pe termen lung. In plan subtil se aranjeaza directii profesionale noi si pe termen lung. Recomandabil este sa te implici cu responsabilitate in tot ce tine de locul de munca.

In privinta sanatatii, sunt afectate segmentele sistemului digestiv si cele ale sistemului osos si articular. Dozeaza-ti eforturile si urmeaza sfaturile specialistilor in sanatate.

Relatiile parteneriale se vor activa prin dialoguri si activitati comune sau propuneri de activitati viitoare. Se vor evidentia si cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian.

Pesti

Atentia si eforturile iti sunt indreptate mai mult spre casa si familie. Vin vremuri domestice noi, simtindu-se deocamdata la nivel subtil. Rezolva cu rabdare sarcinile cotidiene si indatoririle profesionale, pentru ca iti vor veni satisfactii si din aceste directii.

Relatiile cu femeile-rude sunt surprinzatoare, de aceea, fii prudent. Marti si miercuri se vor ivi situatii importante atat intr-o relatie sentimentala, cat si in relatia cu copiii. Dialogurile cu cei dragi din aceste zile vor avea ecouri pe termen lung.

Fii atent la ce ti se spune si tu la randul tau alege-ti vorbele si gesturile cu grija. Tentatiile sunt mari si paguboase pe termen lung.

A doua parte a saptamanii aduce forfota la serviciu si relatiile colegiale. Informatiile aflate iti vor schimba felul in care privesti munca si implicatiile ei.

Berbec

Este multa agitatie in preajma ta in prima parte a saptamanii. Prieteni, rude, simple cunostinte te vor cauta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur si simplu doresc sa mai schimbe o vorba cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes.

Niscai probleme pot aparea dinspre segmentul familial. Fii intelegator cu membrii familiei, chiar daca ei te provoaca in diverse moduri. Este vorba mai mult de rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ti atrage atentia este, deocamdata, unul neplacut.

Activitatile recreative, de tipul hobby alaturi de cei dragi, sunt binevenite. In weekend este bine sa te odihnesti, chiar daca ai multe de facut atat acasa, cat si pentru locul de munca.