Curățenie la Real Madrid. „Galacticii” vor să vândă 6 vedete, în speranța că vor obține 121 de milioane de euro

Distribuie acest articol:

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap întreg fotbalul, atât din punct de vedere competițional, cât și din punct de vedere financiar.

Cu toate aceastea, Real Madrid speră ca în vară să obțină 121 de milioane de euro din transferuri, anunță AS. Jucătorii pe care Zinedine Zidane e dispus să-i cedeze sunt Gareth Bale, James Rodriguez, Lucas Vazquez, Mariano Diaz, Alvaro Odriozola și Nacho Fernandez.

Jurnaliștii spanioli anunță că Real Madrid vrea să-l transfere cu orice preț pe fundașul Dayot Upamecano, de la Leipzig. De asemenea, dacă cei șase jucători enumerați mai sus ar pleca, bugetul dedicat salariilor ar beneficia de o gură de oxigen în valoare de 75 de milioane de euro.

„Preşedintele Realului este mai important decât premierul Spaniei!” Gică Craioveanu, despre influenţa lui Florentino Perez

Real Madrid vrea să se laude cu stadionul viitorului – conducerea grupării blanco va cheltui 575 de milioane de euro pentru noul Santiago Bernabeu.

Pentru Gică Craioveanu, nu este deloc o surpriză planul ambiţios al lui Florentino Perez: „Preşedintele Realului, Florentino, unul dintre cei mai bogaţi din Europa şi a ajuns la un acord cu sponsorii înainte de această criză. Nu mi se pare totuşi normal să coste atâta un stadion!

Dar să fii preşedintele Realului este mai important decât să fii preşedintele Spaniei sau prim ministru! Pe Bernabeu se fac cele mai bune contracte din Spania, la tribuna oficială,” a declarat Craioveanu la emisiunea Fotbal European.