Zodiac CHINEZESC saptamana 13-19 APRILIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Distribuie acest articol:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 13-19 APRILIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.


Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ar trebui sa fii putin mai altruist decat de obicei. Vei vedea poti influenta mai usor oamenii, daca iti arati o latura mai putin egoista si scortoasa. Atentie si la emotiile care te pot coplesi din anumite motive. Pastreaza-ti calmul si discuta deschis despre ce te framanta.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

In cariera, eforturile iti vor fi  rasplatite. Creativitatea, diplomatia si entuziasmul sunt apreciate de catre clienti sau superiori. Atentie! La capitolul sanatate pot aparea cateva probleme minore, legate de gripa si raceala. Odihneste-te suficient de bine!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Eforturile iti vor fi rasplatite. Telurile stabilite vor fi duse la bun sfarsit. Atentie! Firea impulsiva iti poate crea probleme cu stresul. Invata mai multe tehnici de relaxare pentru a putea tine stresul si anxietatea sub control.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

La locul de munca pot aparea promovari sau mariri de salariu, dar nu pe masura astaptarilor tale. Vei gasi, insa, caile necesare sa impresionezi superiorii. Atentie! Stresul iti poate da mari batai de cap. Practica tehnici de relaxare si gandire pozitiva ca sa depasesti momentele de anxietate.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Ai incredere in destin. Ai puterea de a influenta oamenii cu atitudinea ta pozitiva si puternica. Nu, uita, insa nici de ceea ce-ti doresti tu cu adevarat. Vorbeste deschis despre sentimentele tale. Vei vedea ca si ceilalti iti vor urma exemplul.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Colaborarea este la cote inalte. Comunicarea buna cu superiorii iti poate aduce venituri suplimentare sau chiar o promovare. Atentie! Exista pericol de accidente. De aceea este recomandat sa utilizezi de fiecare data echipament de protectie.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Te enerveaza anumite comportamente, insa ar trebui sa te concentrezi mai mult pe ce faci tu, si nu pe ce fac ceilalti. Inainte de a-ti lua un angajament, asigura-te ca poti duce la bun sfarsit ce ai promis ca faci.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Apar oportunitati finaciare, in special daca lucrezi in sistemul juridic, advertising sau arta. Daca studiezi ai putea avea probleme cu invatatul. Ai nevoie de mai multa concentrare.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Ai motive sa huzuresti. Atentie, insa! Pot aparea probleme financiare. Obisnuit cu luxul si leneveala, exista riscul sa cheltui mai mult decat iti permiti. Incearca sa mai strangi punga si sa economisesti.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Norocul este de partea ta in aceasta saptamana. Bucura-te de viata. Petrece timpul cu cei dragi si recupereaza perioada in care a trebuit sa fii departe de ei. Nu te mai indoi de tine insuti. Vezi ce anume te tine pe loc si schimba ce e de schimbat. Daca vrei sa fii fericit, cultiva-ti compasiunea.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Iar in plan profesional poti urca pe scara succesului. Nu sunt excluse cursuri online de dezvoltare personala si profesionala. Atentie! Dieta corespunzatoare, odihna, vitaminele si suplimentele, uleiurile esentiale, exercitiile fizice si tehnicile de relaxare te pot ajuta sa iti reincarci bateriile.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Saptamana aceasta concentreaza-te asupra ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Vei vedea ca vei capata mai multa putere, iar ceilalti te vor respecta pentru aceasta decizie. Atentie, sa nu te epuizezi. Rezerva-ti timp si pentru relaxare.