Cifra destinului. Aceasta este personalitatea ta în interpretare numerologică

Distribuie acest articol:

În numerologie ziua de naștere au un rol definitoriu de o importanță esențială. Specialiștii spun că reprezintă cifra destinului tău

Spre exemplu, pentru data de 13.6.1994, algoritmul după care se calculează este: 1+3+6+1+9+9+4=33, 3+3=6, cifra destinului este 6.

În funcție de cifra destinului pot fi identificate calitățile și defectele persoanei. Atât timp cât vor ține cont de acest aspect, totul merge strună.

În cazul de față cifra 6, la nivel macro, caracterizează omul printr-o mare deschidere față de ceilalți, spun numerologii. Cu alte cuvinte sunt persoane sociabile, guvernate în majoritatea timpului de emoții. Este coordonată de planeta Venus.

Calități: au parte de foarte mulți admiratori și iubire, sunt persoane oneste, de încredere, succesul poate fi ceva ușor de atins, au capacitatea de a se face plăcute față de ceilalți.

Defecte: dacă încearcă să trișeze aceste lucru se poate întoarce foarte ușor împotriva lor pentru că nu știu să mintă. Au nevoie de o persoană pragmatică alături, au tendința să cheltuiască mult uneori. De preferat să nu le supărați pentru că toată bunătatea lor se poate transforma în ură.

Cifra 1: este guvernată de soare

Calități: au o energie debordantă, individualiste, au personalitate de lideri, sunt încăpățânate și pot ajunge faimoase cu ușurință.

Defecte: orgoliul le poate piedici uneori, motiv pentru care au nevoie de oameni care știu să le tempereze focul din interior. Au tendința să exagereze, logica fiind ceva opțional în anumite cazuri.

Cifra 2: este guvernată de Lună

Calități: echilibrul este regula fundamentală pentru aceste persoane. Sunt visătoare și blânde, știu să împace emoțiile cu rașiunea. Toleranța este una dintre cele mai marcante trăsături.

Defecte: Bunîtatea acestora poate fi un mijloc, pentru ceilalți, pentru a obține diverse lucruri de la aceștia, lipsa de încredere în propriile puteri îi poate determina să renunțe foarte ușor. Au nevoie de oameni buni în jurul lor, oameni care să le aprecieze caracterul sincer și bun.

Cifra 3: este guvernată de Marte.

Calități: optimiști, plini de energie și voință, găsesc o soluție pentru toate situațiile în care se găsesc. Munca și efortul susținut sunt lucruri pe care le fac fără prea multe obiecții.

Defecte: sunt destul de împrăștiați, au nevoie de cineva care să le pună uneori ordine în gânduri, și nu numai. Contemplarea în care se afundă, se poate transforma uneori în pasivitate, mare atenție aici.

Cifra 4: guvernată de Mercur

Calități: foarte sociabile, persoane în care te poți încredere în modul lor de gândire, au capacitatea de analiză și de sinteză.

Defecte: tendința de a fi mult prea organizați devine obositoare, prinși în tot procesul acesta de catalogare, indexare, pot oierde sensuri destul de importante. Au nevoie de cineva care să-i scoată din toată cercul acesta vicios.

Cifra 5: guvernată de Jupiter

Calități: inspiră foarte mult respect, motiv pentru care se pot face auziți în mulțime, au această putere de a forma opinii și de a schimba atitudini.

Defecte: imprevizibili, predispuși de a se expune mai mult decât este necesar prin decizii, pe cât de neașteptate, pe atât de greșite uneori, au nevoie de mai mult echilibru

Cifra 7: guvernată de Saturn, planetă care provoacă spaimă în astrologie.

Calități: independență, siguranță de sine, iubesc filosofiea, teoriile alambicate, misterul, au o gândire originală. Au posibilitatea să creeze opere originale.â

Defecte: au tendința să-și complice exitența cu întorsături pe care le iau fără o mare motivație, o curiozitate care îi poate învinge uneori.

Cifra 8: guvernată de Uranus

Calități: o intuiție care îi poate coordona într-un mod aproape imbatabil. Energici și plini de curiozitate, perseverența este una dintre cele mai marcante calități ale sale. Domeniile unde este nevoie de o gândire originală și de soluții inedite sunt perfecte pentru ei.

Defecte: instabilitatea îi poate demonta și obosi pe cei din jurul lor. Sunt irascibili, au multe ieșiri care îi poate demonta pe cei din jurul lor.

Cifra 9: guvernată de Neptun

Calități: foarte puternici, reușesc să se monteze rapid după înfrângere, firi deschise se îndrăgostesc repede, au o poftă mare de viață, sunt firi romantice și empatice.

Defecte: firea lo visătoare îi poate scoate din ritmul vieții, obținând astfel tot felul de bile negre, oamenii din jurul lor trebuie să aibă o capacitate foarte mare de analiză, pentru anu-i cataloga greșit.

Aceste informații au caracter orientativ. De cele mai multe ori marii spiritualiști, astrologi și numerologi au credința că un lucru ne poate influența atât timp cât permitem să se întâmple asta. Pentru o viziune amplă trebuie să ne extindem aria de analiză și auto-analiză pe tot parcursul vieții.