Becali profită de COVID-19 și face curățenie la FCSB! Numele surpriză de pe lista finanțatorului

Distribuie acest articol:

Becali a dezvăluit pentru Digi Sport că va băga în șomaj tehnic 4 jucători din actualul lot, după care aceștia vor deveni liberi. Finanțatorul FCSB vrea să scape de aceștia. Este vorba despre Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, iar numele surpriză de pe lista lui este Adi Popa.

Gigi Becali: ”Nu pot să iau de la fetele mele și să le dau lor”

Fiecare se gândește la familia lui. Ce să fac acum? Dacă nu se mai joacă fotbal. Să iau banii de la fetele mele să le dau lor. O să bag trei sau patru jucători în șomaj tehnic.

O să îl bag pe Bălgrădean, și după rămâne liber. O să îl bag pe Momcilovic și după rămâne liber, scăpăm și de el. Stan, la fel, șomaj tehnic și după gata și cu el.

O să îl bag și pe Popa în șomaj tehnic, n-am ce să-i fac. I-am dat destui bani. O să-l bag și pe el în șomaj tehnic, nu pot să iau de la fetele mele și să le dau lor. Asta e situația. Sunt 4 jucători pe care îi bag în șomaj tehnic”, a declarat Becali la Digi Sport.

Adi Popa este împrumutat la FCSB de Reading

Adi Popa este împrumutat de la Reading, până în vară, când îi expiră și contractul cu englezii. Becali a decis să-l bage și pe el în șomaj tehnic pentru a nu mai plăti partea lui din salariul lui Popa.

Mijlocașul este cel mai bine plătit jucător, din lotul lui Bogdan Vintilă, în acest moment. Acesta câștigă 50.000 de euro pe lună, dar cea mai mare parte din bani sunt plătiți de englezii de la Reading.