Horoscop săptămânal Minerva 23-29 martie 2020, vești bune, dar și atenționări majore

Distribuie acest articol:

Horoscop Săptămânal Minerva pentru perioada 23 – 29 martie 2020, realizat în exclusivitate pentru site-urile de stiri . Ultima săptămână din luna martie aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor, dar și câteva semnale de alarmă pentru unii nativi. Horoscopul de mai jos este un rezumat, accesați link-ul de sub fiecare zodie pentru a citi integral horoscopul săptămânii 23-29 martie 2020.

Horoscop Minerva 23-29 martie 2020

Iată mai jos previziunile pe scurt pentru fiecare zodie, pentru a citi previziunile pe larg apasă pe link-ul de sub fiecare zodie.

Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec. Un proiect creativ, poate unul care ar putea să îți aducă bani în plus, ar putea fi în centrul atenției dar situația națională poate împiedica punerea lui în practică. Poate că scrii ceva sau intenționai să predai la o clasă. Sau poate ai o idee, pe care ai vrea să o pui în practică. Deocamdată trebuie să mai aștepți. Energia mentală este mare. Succesul este sugerat doar dacă ai răbdare.  

Taur

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur. Dacă te uiți cu atenție la cei apropiați ai să observi lucruri pe care nu le-ai observat până acuma. Ar putea exista o anumită frenezie în activitate, acasă sau la birou, care te prinde în plasa sa și alungă gândurile negre . Cauți persoane a căror sfaturi să le asculți. Când ceri ajutor, îl vei primi. În același timp, vei afla foarte multe despre oamenii care vor să te ajute. 

Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni. Fii atent că devii prea încăpățânat săptămâna aceasta. Este una din acele săptămâni în care ți se cere răbdare dacă vrei să construiești o structură puternică într-o zonă aparent nesigură. Dacă insiști să folosești cele mai rigide materiale, vei constata că structura pe care o vrei are tendința să fie șubredă. Dacă construiești cu materiale flexibile, aceasta va fi la fel de flexibil și va dura mult mai mult. 

Rac

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac. O nouă oportunitate de afaceri poate apărea, problema este că acum situația nu o permite. Nu cred să dorești să te implici în ceva permanent, dar este posibil să o accepți, temporar, doar de dragul banilor. Poate că dorești să faci unele schimbări în casă, cum ar fi să transformi mobila veche în ceva nou sau să schibi poziția mobilierului din casă. Orice ar fi, probabil vei depune multă energie și o vei face cu fantzie. 

Leu

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu. Ai putea fi frustrat de posibilitatea de a rănâne în stand by săptămânile următoare. Ai putea încerca să-ți faci planuri, dar oamenii continuă să se răzgândească despre ce vor să facă. Poate sunt nesiguri din punct de vedere emoțional și se tem să facă următorul pas având în vedere starea de fapt din țară. Nu îi lăsa să te tragă înapoi. Fă-ți planuri și mergi mai departe. 

Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Fecioară. Ar trebui să te simți puternic din punct de vedere emoțional, deși ar putea să îți vină o idee care îți cere să încetinești și să iei lucrurile mai încet. Dialogul cu tine însuți/însăți te-ar putea înnebuni dacă nu ești atent. Cel mai important lucru acum este pur și simplu să-ți urmezi inima. Fă ceea ce îți place să faci și deschide-te oamenilor pe care îi iubești și îi respecți cel mai mult. 

Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Balanță. Simte-te liber să îți dovedești virtual creativitatea rezolvând orice problemă care poate apărea săptămâna aceasta, mai ales că nu simți că ai nevoie absolut de o abordare rațională și metodică. Acest tip de gândire a fost deja încercat. Acum este timpul să explorezi un mod mai intuitiv de a finaliza orice sarcină pe care vrei să o rezolvi. Exersează-ți mai mult natura sensibilă. 

Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Scorpion. Problemele legate de carieră sunt în fruntea preocupărilor săptămâna aceasta. Oportunitățile de avansare nu vor mai apărea atât de brusc ca până acum și va trebui să iei decizii rapide și să faci ceea ce dorești imediat. Nu te mira dacă cineva apropiat de care ai uitat îți este de mare ajutor astăzi. Prezența persoanelor dragi lângă tine va fi semnificativă. 

Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Săgetător. S-ar putea să simți că inima ta jonglează cu câteva trucuri săptămâna aceasta. Poate că te ridici împotriva unei forțe puternice care te determină să te îndoiești într-una. Nu te lăsa debusolat de vorbele oamenilor, lasă-i, este dreptul lor să-și spună părerea. Până una, alta tu cauți adevăratul sens în spatele cuvintelor. Vei descoperi că cea mai mare parte a forței tale este cea interioară. Fii pregătit ca voința şi încăpățânarea să se facă simţită.  

Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Capricorn. Șansa de a primi informații neașteptate săptămâna aceasta este foarte mare, dar fii atent la oamenii în care ai încredere. În întreg ansamblul există un element fantezist. Acesta poate provoca o întreruperi neașteptate dacă accepți automat totul așa cum vine. Asigură-te că verifici sursele cel puțin de două ori înainte de a continua. Va fi mult mai bine dacă te pregătești pentru ce este mai rău. 

Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Vărsător. S-ar putea să constați că oamenii nu sunt neapărat foarte simpatici și nu te menajează deloc. Este foarte posibil să fie mai receptiv la fapte și la informații decât la emoții. Nu ezita să soliciți mai multe clarificări cu privire la ceva dacă ai nevoie, în cazul că lucrezi de acasă. 

Pești

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – Pești. S-ar putea să te simți ca și cum oamenii s-ar fi îndepărtat de tine și că și-au pierdut brusc interesul pentru ceea ce ai de spus și numai pentru că lucrurile din jurul tău se schimbă. Pentru că ai fost obligat să intri în carantină sau să lucrezi de acasă. Poate că este o reflectare a propriei incapacități de a asculta cu adevărat pe cineva care vorbește. Privește imaginea de ansamblu și deschide ochii către lumea din jurul tău. Implică-te în comunitatea virtuală în loc să te concentrezi doar asupra ta tot timpul