Zodiacul saptamanal chinezesc 23 – 29 martie 2020

Distribuie acest articol:

Zodiacul saptamanal 23 – 29 martie 2020

Zodiacul pentru sobolan saptamanal

      Exista vibratii pozitive in relatiile voastre interpersonale de pe parcursul acestei saptamani; cei care va aflati deja intr-o relatie de cuplu aveti sansa de a recrea sentimentele si emotiile pe care le-ati incercat cand v-at indragostiti prima oara, insa folosindu-va de o comunicare mult mai eficienta, de aceasta data. Voi celibatarii, s-ar putea sa aveti parte de o dragoste neasteptata, chiar pentru o persoana pe care o cunoasteti de mai multa vreme. Nu va asteptati, in domeniul profesional, la rezultate immediate pentru actiunile voastre; construiti cu perseverenta si, in timp, veti reusi sa culegeti si roadele mult asteptate.

Zodiacul pentru bivol saptamanal

      Saptamana aceasta s-ar putea sa tot fiti intelesi gresit de catre cei din jur; sau poate ca voi nu va exprimati cu claritatea necesara. Va fi nevoie sa faceti unele compromisuri, in plan profesional, pentru a va atinge obiectivele stabilite, chiar daca acest lucru nu va fi, intotdeauna, foarte usor; totusi, nu este cazul sa cedati in privinta lucrurilor de principiu. Este important sa pastrati deschisa una comunicarii, indiferent ca este vorba de domeniul personal sau de cel profesional; trebuie sa fiti constienti ca, odata comunicarea intrerupta, lucrurile pot evolua spre negative fara sa va dati seama. Daca sunteti in cautarea unui parteneri de relatie, trebuie sa stiti ca, in aceasta perioada, veti fi foarte atrasi de persoane cu caractere diferite de ale voastre; din pacate, multe dintre relatiile de acest fel nu vor fi durata.

Zodiacul pentru tigru saptamanal

      Aceasta saptamana va aduce posibilitatea de a va rupe de lucrurile urate din trecutul vostru si de a privi, cu mai multa incredere, spre viitor. In ceea ce priveste viata sentimentala, trebuie subliniat faptul ca este o diferenta substantial intre a stimula pasiunea intr-o relatie si a va pastra o situatie confortabila intr-o astfel de relatie. Daca resimtiti o serie de simptome fizice, ca urmare a oboselii, este cazul sa luati lucrurile mai usor. In plan profesional, ceva va atinge punctul culminant saptamana aceasta si va trebui sa fiti pregatiti sa trageti linie si sa faceti bilantul. Nu va fi vorba de conflicte, decat in masura in care va veti incapatana in atitudini rigide, inflexibile sau daca va veti amesteca voi in situatii tensionate in mijlocul carora nu aveti ce cauta.

Zodiacul pentru iepure saptamanal

      Pastrati legatura cu persoanele dragi din viata voastra, chiar daca acestea se afla la mai mare distanta de voi. In relatiile personale, este important sa va pastrati felxibilitatea, sa va aratati deschisi discutiilor si sa incercati sa aplanati eventuale divergente care ar putea sa apara. Consultati-va cu persoanele cu mai multa expertiza, daca aveti dubii in privinta deciziilor pe care trebuie sa le luati, asupra unor chestiuni pe care nu le stapaniti prea bine. In plan profesional, s-ar putea sa fiti dezamagiti de faptul ca dati foarte mult si primiti foarte putin in schimb; nu va ingrijorati, este doar o faza mai putin fericita. Lucrurile nu vor merge mereu asa. Daca munca pe care o desfasurati este ceea ce va aduce multumire, atunci perseverate, afirmati-va, castigati respectul celor din jur.

Zodiacul pentru dragon saptamanal

      Relaxati-va si bucurati-va de momentele petrecute alaturi de persoanele dragi; nu are rost ca, si in aceste momente, sa fiti mereu pe fuga, cu gandul la alte probleme, mereu vorbind la telefon si dand impresia ca ati vrea, de fapt, sa fiti intr-o cu totul alta parte. Lucrurile se pot deteriora urat in relatia de cuplu, in felul acesta. Nu este nevoie sa faceti planuri extravagante, doar pentru a insela sentimentele partenerului; saptamana aceasta nu va va merge cu subterfugii de genul acesta. Voi, celibatarii, ati putea sa va cunoasteti sufletul pereche, insa va trebui sa va implicati active pentru ca lucrurile sa progreseze corect, in directia dorita de voi.Zodiacul pentru sarpe saptamanal

      Este bine ca relatiile importante pe care le aveti se vor mentine pe o line constanta, saptamana aceasta, indiferent de alte fluctuatii care ar putea avea loc in jurul vostru. Relaxati-va si bucurati-va de momentele frumoase pe care viata vi le ofera; aveti oportunitatea de a va reintalni cu copilul din voi, de a face lucruri care sa va bucure sufletul. Multe probleme nerezolvate s-ar putea sa va asalteze saptamana aceasta, asa ca presiunea, in plan profesional, ar putea fi destul de mare; veti fi pusi in situatia de a prioritiza, de a va organiza mult mai bine ca in saptamanile anterioare, daca veti dori sa treceti cu bine peste aceste momente. Recompensa pentru eforturile depuse saptamana aceasta ar putea sa apara, din plin, in perioada imediat urmatoare.

Zodiacul pentru cal saptamanal

      Este bine ca lucrurile sa fie cat se poate de clare in relatiile personale; daca exista confuzii, este foarte posibill ca situatiile sa ia o turnura negativa foarte rapid, aproape fara sa va dati seama. Daca doriti sa va exprimati liber opiniile asupra unui anumit subiect, aveti grija ca audienta sa fie in tema; altfel, este posibil sa va trezti in mijlocul unor dispute sau, si mai rau, sa fiti total ignorati. Cei care sunteti in cautarea dragostei, luna aceasta, este foarte posibil sa gasiti o persoana speciala, care sa sa va ramana aproape si in continuare; exista potential pentru evolutii surprinzatoare, in viata sentimentala.

Zodiacul pentru capra saptamanal

      Exista unii indivizi, printre cunoastintele voastre personale, care par ca se folosesc de voi pentru a-si atinge propriile obiective; este cazul sa va indepartati de astfel de persoane, care pot ajunge sa va faca destul de mult rau in anumite contexte. Dragostea trebuie cautata mai departe; cei care calatoriti, este foarte posibil sa aveti parte de intalniri suprinzatoare, care sa va ramana in suflet sau care sa evolueze, in timp, in ceva mai consistent. Fiti amabili cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala; veti avea mult mai multe de castigat, inclusive in ceea ce priveste sprijinul de care ati putea avea nevoie in perioadele mai dificile.

Zodiacul pentru maimuta saptamanal

      Este foarte posibil sa fi judecat gresit o persoana apropiata voua; nu fiti prea mandri si recunoasteti atunci cand faceti greseli. Nu este cazul sa va pastrati tantosi si sa negati mereu evidentele. Saptamana aceasta va fi nevoie sa analizati foarte bine situatiile cu care va confruntati si sa faceti diferenta intre bine si rau cat mai precope cu putinta. In ceea ce priveste viata sentimentala, veti fi foarte mangetici si atractivi pentru sexul opus; tactul si perseverenta cu care va urmariti scopurile va vor aduce, fara indoiala, cucerirea vizata. Din pacate, exista riscul ca, odata scopul atins si provocarea disparuta, interesul vostru sa dispara ca prin farmec. Nici in plan profesional nu sunteti cunoscuti ca fiind foarte constant, astfel ca o reputatie de acest gen poate sa va traga, serios, inapoi.

Zodiacul pentru cocos saptamanal

      Cautati confortul si starea de bine pe care le doriti, alaturi de persoanele dragi voua; nu este cazul sa rataciti fara noima, in cautarea a cine stie ce utopii. Daca este posibil, armonizati timpul destinat viatii profesional cu timpul liber. In plan sentimental, este bine sa privit mai cu atentie dincolo de aparente; daca veti fi superficiali, riscati sa ramaneti cu o inima franta, de pe urma unei experiente sentimentale nereusite. Din punct de vedere profesional, este cazul sa va implicati, daca doriti sa realizati ceva anume; izolarea nu va va aduce nimic bun. Lasati usa deschisa pentru tot ceea ce trebuie sa intre; fiti deschisi si flexibili. Un feed-back sanatos de la persoanele din jur va poate fi de foarte mare ajutor in unele intrepronderi.

Zodiacul pentru caine saptamanal

      Voi, nativii acestei zodii, v-ati dovedit a fi mereu fideli, persoane pe care toata lumea se poate baza la nevoie; la fel si in aceasta perioada, nu se va pune problema de a nu va respecta promisiunile, angajamentele. Uneori, chiar cu pretul propriei epuizari. Din aceasta cauza, exista riscul de a va confrunta cu unele probleme de sanatate, saptamana aceasta, daca nu veti intelege sa va respectati limitele propriului corp. In ceea ce priveste viata sentimentala, este bine sa analizati lucrurile foarte atent, pentru a deosebi sinceritatea de falsitate; este cazul sa alegeti oarecum rational, chiar daca este vorba de chestiuni in care ceea ce spune inima primeaza.

Zodiacul pentru mistret saptamanal

      Trebuie sa aveti grija la pasiunile care pot rabufni atunci cand aveti de-a face cu relatii importante din viata voastra, fie ca e vorba de planul profesional, fie ca e vorba de cel sentimental. Tineti minte ca exista persoane care pot fi ranite foarte usor, persoane susceptibile si foarte sensibile, iar relatia cu acestia poate fi usor alterata; este drept ca nu e usor a se mentine relatiile cu astfel de persoane, insa daca interesul o dicteaza, intelept este sa faceti un efort. Si in relatiile sentimentale, va fi nevoie de mult compromise; daca nu sunteti dispusi sa-l faceti, poate ca e momentul sa mai asteptati putin, inainte de a ava implica.