Becali și Iftime au discutat pentru prima dată direct despre transferul lui Chindriș

Distribuie acest articol:

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre posibilitatea ca Andrei Chindriș (21 de ani) să plece de la echipa sa în vară. Acesta a recunoscut că a avut o discuție cu Gigi Becali pentru internaționalul de tineret.

În urmă cu aproape două săptămâni, Valeriu Iftime a dezvăluit că vrea 1,5 milioane de euro în schimbul fundașului pe care l-a transferat de la Universitatea Cluj în 2017: Suma ofertiă de patronul FCSB nu este, însă, pe placul lui Iftime. Rămâne de văzut dacă Becali va reveni cu o ofertă care să-l mulțumească pe patronul moldovenilor.

Valeriu Iftime: ”Becali e destul de hotărât”

”Am spus pur și simplu că atunci când am jucat ultimul meci acasă cu FCSB am avut niște potențiali cumpărători din Germania. S-au văzut cu cineva din club, n-au lăsat nicio ofertă clară. Nu e nicio discuție clară despre Chindriș.

Am niște impresari care au primit mandat scris pentru a-l reprezenta în diverse locuri din lumea asta și sunt niște discuții. La ora actuală n-am vorbit cu nimeni, n-am nicio ofertă scrisă pentru Chindriș. Singura ofertă e de la domnul Becali, recunosc. Am vorbit la telefon, e destul de hotărât, dar nu sunt de acord cu prețul ăsta. Nu mai contează (n.r. – prețul), dar nu e cât cer eu”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Cine este Andrei Chindriș

Născut la Cluj, Chindriș a evoluat la juniorii celor de la ”U”, de unde a fost cumpărat de Botoșani. Moldovenii l-au împrumutat ulterior la Clinceni și la Miroslava.

Fundașul central a revenit la echipa lui Valeriu Iftime în vara lui 2018 și a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Marius Croitoru.

  • 21 de ani are Andrei Chindriș.
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Chindriș, conform Transfermarkt.com.
  • 27 de meciuri oficiale a jucat Chindriș în acest sezon la Botoșani (24 în campionat) și a marcat un gol.