Jucătorii străini din Liga 1, lăsați să plece în țările natale: ”Este normal să fiu speriat, mai ales pentru bunicii mei”

Distribuie acest articol:

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă, 14 martie, că, pentru a limita efectele pandemiei de COVID-19 în țară, a hotărât decretarea stării de urgență pe teritoriul României, de la începutul săptămânii următoare. Câțiva dintre jucătorii străini din Liga 1 au dorit să plece în țările lor în aceste vremuri grele pentru umanitate.

Potrivit realizatorului Digi Sport Viorel Grigoroiu, până duminică dimineață, toți jucătorii străini care și-au manisfetat dorința de a pleca în țările natale pentru a fi alături de familiile lor, au primit acordul cluburilor.

Mattia Montini: ”Este normal să fiu puțin speriat”

”Vorbesc des cu familia mea, ei sunt bine, stau închiși în casă. Din ce știu, de luni vom face antrenamente la Dinamo, dacă nu se va lua o decizie din partea Ligii sau a Federației să rămânem toți în casă.

Este evident că sunt îngrijorat de situația familiei mele, se află într-o zonă roșie, este normal să fiu puțin speriat, mai ales pentru bunicii mei. Mă antrenez acasă, cu un antrenor personal, vorbim prin Skype, încerc să mă mențin într-o formă cât mai bună, încerc să-mi păstrez dieta vegană”, a spus Mattina Montini, atacantul italian al lui Dinamo, sâmbătă, la Digi Sport Matinal.